Consulatul General al Republicii Serbia la Timişoara, Uniunea Sârbilor din România şi Organizaţia Turistică din Vârşeţ îi invită pe bănăţeni la Festivalul Balul Strugurilor din Vârşeţ, care se desfăşoară în perioada 14 – 17 septembrie.
Evenimentul pe larg, consemnează banatulmeu, a fost prezentat timişorenilor, joi, 7 septembrie, de la ora 13.00, la Restaurantul Lloyd, unde a fost prezentă şi celebra formaţie de tamburaşi din Vârşeţ şi unde a fost şi o degustare de struguri şi must din podgoriile Vârşeţului. Cei care vor merge la Vârşeţ de Balul strugurilor vor putea vizita printre altele standurile amenajate în centrul oraşului, precum şi Muzeul Concordia – depozitarul unui important patrimoniu cultural şi istoric al Banatului.

Această manifestare este cea mai veche şi cea mai vizitată manifestare turistico-economică din Vârșeț. Programul bogat şi calitativ este menit tuturor generaţiilor. În cadrul manifestării se organizează mai multe evenimente culturale, sportive şi comerciale, precum şi expoziţii de struguri şi vin.

http://decenei.com/wp-content/uploads/2017/09/587_1-restaurantul-lloyd-timisoara1-1024x768.jpghttp://decenei.com/wp-content/uploads/2017/09/587_1-restaurantul-lloyd-timisoara1-150x150.jpgDeceneiActualitatebalul,bănățeni,Lloyd,restaurant,strugurilor,Timișoara,Vârșeț
Consulatul General al Republicii Serbia la Timişoara, Uniunea Sârbilor din România şi Organizaţia Turistică din Vârşeţ îi invită pe bănăţeni la Festivalul Balul Strugurilor din Vârşeţ, care se desfăşoară în perioada 14 – 17 septembrie. Evenimentul pe larg, consemnează banatulmeu, a fost prezentat timişorenilor, joi, 7 septembrie, de la ora...