Banii nu sunt răi prin ei înşişi. Ei sunt doar o hârtie cu o valoare percepută pentru a obţine alte lucruri noi pe care noi le apreciem în alte moduri. Dacă banii nu reprezintă Răul, atunci “Ce este Răul?” – poate că te întrebi.
Răul este dorinţa obsesivă, excesivă şi “morală” pentru mai mult. Răul este căutarea fără sfârşit, fără suflet şi obsesiv posesivă a unui anumit vas cu aur la sfârşitul unui anumit curcubeu care nici măcar nu există. Răul este a avea o etichetă de preţ pe inima şi sufletul tău în schimbul succesului financiar cu orice preţ. Răul este încercarea de a cumpăra fericirea, din nou şi din nou, până când toate acele efemere şi false miraje sau emoţii au dispărut.
Imaginează-ţi că ai totul… doar ca să pierzi totul. Acum… nu mai ai posibilităţi ca să obţii fericirea falsă. Aşa că…

Cine ești acum cu adevărat?
Ei bine, acum toţi oamenii pe care i-ai crezut că îţi sunt prieteni atunci când banii curgeau…
Este posibil să îţi pierzi familia, prietenii şi aproape toată lumea din jurul tău te considere o persoană egoistă, căreia îi pasă doar de ea…

De ce?
Pentru că această dorinţă nesfârşită de a avea mai mult şi mai mult ţi-a întunecat mintea şi te-a deviat de la adevăratul tău scop în viaţă.
Atinge asta o coardă sensibilă în ţine? Eşti deprimat? Eşti trist? Nu înseamnă că nu poţi avea succes pe plan financiar. Trebuie doar să ai un scop mai mare în viaţă pe lângă fuga după bani.
Sufletul tău ţipă ca tu să răspunzi chemării tale adevărate. Ai posibilitatea să schimbi ceva dacă redefinești ce înseamnă cu adevărat succesul pentru tine. Poţi transforma relaţiile dureroase şi poţi construi alte relaţii frumoase. Te poţi ierta şi îi poţi ierta pe cei care ţi-au greşit şi te-au rănit. Poţi deveni un lider povățuindu-i pe alţii.

Cine vrei să fii?
Îţi poţi reechilibra priorităţile în viaţă. Îţi poţi vindeca şi salva căsnicia şi poţi recrea o iubire mai puternică decât ai crezut vreodată că este posibil. Poţi deveni cel mai bun părinte posibil la orice vârstă, chiar şi la bătrânețe… dar nu aştepta până atunci. Vei fi întotdeauna gata să faci mai mulţi bani, dar nu poţi face mai mult timp.
Într-o zi vei muri. Pentru ce anume vrei ca oamenii să îşi amintească de ţine? Ce poţi face pentru alţii pentru a face lumea un loc mai bun? Care este adevăratul tău scop pe acest pământ?
Cu toţii vom muri într-o bună zi, însă doar câţiva oameni ajung să trăiască cu adevărat. Poţi să ieşi din umbră…  poţi găsi lumina. Ai fost făcut pentru măreţie.
Ai fost făcut pentru mai mult decât ce faci pentru a-ţi câştiga existenţa. Eşti o fiinţă menită să inspire şi să ajute lumea. Să înţelegem asta o dată pentru totdeauna.
Astăzi, păşeşte în această lume în care există iubire adevărată… şi, în cele din urmă, îţi vei da seama că iubirea este, de fapt, ce ţi-ai dorit toată viaţă.
Iubeşte mai mult şi mai mult, în fiecare zi, în orice mod… şi niciodată nu renunţă. Indiferent cât de plin de provocări va fi destinul tău în viaţă, lumea are nevoie de ţine acum mai mult ca oricând.
Împreună cu iubirea, compasiunea, iertarea şi credinţa în umanitate vom învinge răul o dată pentru totdeauna.

http://decenei.com/wp-content/uploads/2017/05/liber_arbitru_800.jpghttp://decenei.com/wp-content/uploads/2017/05/liber_arbitru_800-150x150.jpgDeceneiSocialbanii,existență,iubirea,Mintea,râul,Sufletul
Banii nu sunt răi prin ei înşişi. Ei sunt doar o hârtie cu o valoare percepută pentru a obţine alte lucruri noi pe care noi le apreciem în alte moduri. Dacă banii nu reprezintă Răul, atunci “Ce este Răul?” – poate că te întrebi. Răul este dorinţa obsesivă, excesivă...