Tuesday, 23 Oct 2018

Cel mai bun festival de dans din Balcani la Vârșeț


Duminică, 23 aprilie a.c., Centrul Millennium din Vârșeț a găzduit cel mai bun festival de dans din Balcani „Vršac Grand Prix 2017“.

Ceremonia de deschidere a fost programată pe scena principală, începând de la ora 17:30.
Festivalul a durat toată ziua, iar dansatorii au dansat paralel în două săli – în sala Centrului Millennium, iar cealaltă în Sala Congresului, informează evrsac.
Festivalul de Dans „Vršac Grand Prix 2017“ timp de unsprezece ani, ocupă un loc de frunte pe lista celor mai bune evenimente de dans din Balcani, și din cauza acestui eveniment orașul este vizitat mai mult de 2.500 de dansatori.
Festivalul va păstra și pe mai departe un caracter internațional, dar pentru prima dată vor participa toate cluburile de dans din Vârșeț, adică pe scenă se vor perinda mai mult de 300 de dansatori locali.
În acest an, cum ne așteptam, pe scene s-au perindat câteva mii de dansatori cu peste 500 de coregrafii diferite. Cu toate acestea, ceea ce mi se pare deosebit de important este faptul că în cele din urmă toți dansatorii din Vârșeț s-au prezentat în fața publicului de acasă. Aceasta vorbește mult despre dansul practicat în Vârșeț. Nu am avut niciodată mai multe cluburi de dans și, bineînțeles, dansatori talentați ca azi… Poate că în curând vom realiza împreună ca orașul nostru să devină recunoscut ca un oraș de dans, dacă deja nu este așa. – spune directorul artistic al Festivalului „Vršac Grand Prix 2017“, Olgica Jovanović.