Implementarea Planului de acţiune pentru minorităţile naţionale din cadrul Capitolului 23, a figurat pe ordinea de zi a întâlnirii dintre Colin Smit, Departamentul pentru Politică a Ambasadei S.U.A. şi Daniel Petrovici, preşedintele Consiliului Naţional Român.

În următori doi ani ne aşteaptă schimbarea a peste 20 de legi, printre care se găsesc şi cele două legi minoritare, a declarat Daniel Petrovici, menţionând că eforturile Consiliului Naţional Român sunt îndreptate spre soluţionarea unor probleme din cadrul acestor legi. Dânsul a evidenţiat profuncţionarea Fondului Bugetar, stabilirea competențelor consililor naţionale şi finanţarea acestora, precum şi alte probleme cu care se confruntă Consiliul, remarcă rtv.

Colin Smit a fost interesată şi despre colaborarea cu ţara mamă, respectiv despre problemele Bisericii Ortodoxe Române.

S-a constatat de ambele părţi că asemenea întâlniri sunt benefice, iar reprezentanta Ambasadei S.U.A. şi-a exprimat mulţumirea cu activitatea Consiliului Naţional Român.

http://decenei.com/wp-content/uploads/2017/03/cnr800.jpghttp://decenei.com/wp-content/uploads/2017/03/cnr800-150x150.jpgDeceneiEvenimenteambasada,ambasadei,Capitolul,Consiliul,național,român,S.U.A.
Implementarea Planului de acţiune pentru minorităţile naţionale din cadrul Capitolului 23, a figurat pe ordinea de zi a întâlnirii dintre Colin Smit, Departamentul pentru Politică a Ambasadei S.U.A. şi Daniel Petrovici, preşedintele Consiliului Naţional Român. În următori doi ani ne aşteaptă schimbarea a peste 20 de legi, printre care se...