Festivalul Exit care se ţine la Cetatea Petrovaradinului al 18-lea an consecutiv, joi seară a avut cea mai spectaculoasă deschidere până acum, datorită focurilor de artifici.

Festivitatea de deschidere a început la ora 23 prin performansul consacrat marcării a 50 de ani de la Vara Iubirii/Summer of Love – ceea ce este şi deviza ediţiei de anul acesta a festivalului.

În cadrul spectaclului care a durat 50 de minute, celor prezenţi s-a adresat Nik Vujičić şi reprezentanţii mişcării activiste Stending Rock. Vujičić a transmis celor prezenţi că pe lângă toate obstacolele cu care se confrunte în viaţă trebuie să aibă încredere în sine, anunță rtv.

Foto Tanjug – Jaroslav Pap

Din un număr mare de concerte care au avut loc aseară, desprindem: La Main Stage, de la miezul nopţii  publicului s-a prezentat Liam Gallagher, urmat de Lost Frequencies; Dance Areana, între ora 05 şi 30 şi 8,  a fost reservată pentru un party oferit de Marko Nastić; La Fusion Stage a evolut formaţia Elemental, iar la Explosive Stage, formaţia timişoreană, Dordeduh, care produce muzica black metal.

Vineri seară vă aşteaptă un program la fel interesant, cu Years&Years, Black Cofee, Jake Bugg, Jamie Jones , Charlotte de Witte. La Fusion Arena, de la ora 3, vor evolua Kanda, Kodža şi Nebojša.

http://decenei.com/wp-content/uploads/2017/07/800.jpghttp://decenei.com/wp-content/uploads/2017/07/800-150x150.jpgDeceneiActualitatecetatea,Exit,Petrovaradinului
Festivalul Exit care se ţine la Cetatea Petrovaradinului al 18-lea an consecutiv, joi seară a avut cea mai spectaculoasă deschidere până acum, datorită focurilor de artifici. Festivitatea de deschidere a început la ora 23 prin performansul consacrat marcării a 50 de ani de la Vara Iubirii/Summer of Love – ceea...