Tuesday, 23 Oct 2018

Festivalul Internațional de Muzică W.O.L.F. la Straja

Festivalul Internațional de Muzică W.O.L.F 2017, implementat în colaborare cu orașul Vârșeț, weekend-ul acesta are loc în satul românesc Straja, aproape de Vârșeț. După cum s-a anunțat, Festivalul va găzdui 35 de muzicieni de clasă mondială și interpreți de muzică electronică psytrance, iar talentul său va arăta peste 45 de artiști, pictori, acrobați, jongleri, designeri de moda, etc.

Organizatorii Festivalului, împreună cu orașul Vârșeț au realizat o campanie internațională puternică care a dat roade pentru că deja o mulțime de tineri din România și din regiune au sosit încă cu câteva zile înainte pentru a se adăposti și pregăti pentru Festival, anunță evrsac.
Muzica, arta, desen, moda, pictura pe corp, bijuterii, sănătate, produse alimentare, caiac, jonglerie, tiroliană, cascadorii cu foc, paintball, camping, airsoft sunt unele din activitățile de care se vor bucura vizitatorii.
Biletul pentru întreg Festivalul costă 30 euro, iar pentru o zi 15 euro în dinari.
Cu un bilet achiziționat se primește locul de camping gratuit, parcare gratuită și o linie zip.
La Festivalul Wolf își vor face prezența artiști la nivel mondial când este vorba de muzica electronică psytrance – DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, dar și alți artiști de renume precum Spirit Arhitect, Vamal, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate, Opsy…