Descoperă

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni lansează proiectul pilot „Descoperă și Cunoaște România”, care se va desfășura în București, în perioada octombrie – decembrie 2017.

În această primă etapă, programul vizează participarea tinerilor etnici români din Republica Moldova, urmând ca edițiile viitoare să fie dedicate, anual, celorlalte comunități românești din afara granițelor țării.

Astfel, pe 4 octombrie 2017, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a dat startul înscrierii candidaților.

Depunerea dosarelor  se  face   până  la  data  de 10  octombrie  2017,  ora  20:00, pentru prima activitate itinerantă din perioada 13-15 octombrie, urmând ca participanților acceptați în cadrul programului să le fie comunicat răspunsul prin email.

Toate informațiile privind proiectul, condițiile de participare, modalitatea de înscriere și documentele necesare se găsesc în secțiunea Evenimente a site-ului.

http://decenei.com/wp-content/uploads/2017/10/Descopera-si-Cunoaste-Romania.jpghttp://decenei.com/wp-content/uploads/2017/10/Descopera-si-Cunoaste-Romania-150x150.jpgDeceneiRomâniaDescoperă,Minister,pretutindeni,proiect,România,românii
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni lansează proiectul pilot „Descoperă și Cunoaște România”, care se va desfășura în București, în perioada octombrie – decembrie 2017. În această primă etapă, programul vizează participarea tinerilor etnici români din Republica Moldova, urmând ca edițiile viitoare să fie dedicate, anual, celorlalte comunități românești din afara...