Revista

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni deschide oficial un nou proiect intitulat „Revista Comunităților Românești”.

Potrivit MRP, acest  produs editorial își propune promovarea activităților asociațiilor românești și sprijinirea acestora pentru a crea noi conexiuni între entitățile mediului asociativ din afara granițelor țării, dar și pentru a-i invita să fie parteneri de dialog ai Ministerului.

“Multitudinea de proiecte, varietatea, bogăția agendei de manifestări a asociațiilor și organizațiilor românilor de pretutindeni reprezintă pentru noi repere permanente, parte esențială a activității Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Revista comunităților românești este un proiect prin care Ministerul își propune să prezinte activitățile derulate de mediul asociativ românesc pe mai multe meridiane. Este o inițiativă dedicată în exclusivitate românilor din afara granițelor pentru a-i sprijini în promovarea și păstrarea identității românești. Astfel, vă invităm să transmiteți informații despre evenimentele și proiectele Dumneavoastră și să ne deveniți parteneri de dialog în acest nou demers!”, a precizat ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac.

În acest sens, asociațiile interesate să participe la proiect, sunt rugate să transmită pe adresa de email comunicare@mprp.gov.ro informații cu privire la evenimentele pe care le desfășoară, cu mențiunea că toate materialele primite vor fi prelucrate conform standardelor editoriale MRP și ulterior, publicate.

 

Poate vă inteeresează și:

Proiect MRP – Descoperă și Cunoaște România

România deschide centre de informare în Ucraina, Serbia și Albania

Importanța românilor din afara granițelor – crucială

http://decenei.com/wp-content/uploads/2017/11/drp.jpghttp://decenei.com/wp-content/uploads/2017/11/drp-150x150.jpgDeceneiRomâniaAndreea Păstîrnac,comunităţilor,Minister,pretutindeni,revista,Românești,românii
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni deschide oficial un nou proiect intitulat „Revista Comunităților Românești”. Potrivit MRP, acest  produs editorial își propune promovarea activităților asociațiilor românești și sprijinirea acestora pentru a crea noi conexiuni între entitățile mediului asociativ din afara granițelor țării, dar și pentru a-i invita să fie parteneri de dialog...