Festivalul Internaţional de Teatru „Scena ca o stradă” – Reşiţa, ediţia a IV-a, și-a deschis porţile duminică, 25 februarie, la Palatul Cultural din Reşiţa, şi a continuat cu spectacole în fiecare seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor şi la Palatul Cultural, timp de 8 zile, până duminică, 4 martie. Conform organizatorilor, prin amploare şi valoare, festivalul este cel mai important eveniment cultural profesionist din Reşiţa, în anul 2018.

Ediția din anul acesta a  Festivalului Internaţional de Teatru „Scena ca o stradă” a oferit publicului 12 spectacole puse în scenă de actori ai teatrelor din țară și străinătate, scrie banatulazi.

Festivalul s-a deschis oficial duminică, 25.02 la ora 18:30 în faţa Palatului Cultural din Reşiţa. Prima piesă pusă în scenă cu ocazia acestui eveniment a fost spectacolul Teatrului de Vest din Reşiţa -„Iaacovi şi Ledental”, de Hanoch Levin.

Teatrul Naţional Sterija din Vârşeţ  s-a prezentat cu piesa „Edmund Kin” de Hađi Kurić. Regia artistică: Irfan Mensur. Spectacolul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa.

Organizatorii festivalului sunt Asociaţia Multiculturală Visions of Dreams România şi Teatrul de Vest Reşiţa, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Reşiţa şi al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

http://decenei.com/wp-content/uploads/2018/03/Afis-scena-ca-o-strada800-729x1024.jpghttp://decenei.com/wp-content/uploads/2018/03/Afis-scena-ca-o-strada800-150x150.jpgDeceneiActualitatefestival,piesa,Reşiţa,scena,spectacol,stradă,teatu,Vârșeț
Festivalul Internaţional de Teatru „Scena ca o stradă” - Reşiţa, ediţia a IV-a, și-a deschis porţile duminică, 25 februarie, la Palatul Cultural din Reşiţa, şi a continuat cu spectacole în fiecare seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor şi la Palatul Cultural, timp de 8 zile, până duminică, 4...