Școala Agricolă din Vârșeț a găsit partener în România

Oct 23, 2015

Srdjan Kliska.jpg

Directorul Școlii Agricole din Vârșeț,  Srđan Kliska și directorul Colegiului de Silvicultură  ”Casa verde” din Timișoara, Gheorghe Ioan, au semnat un protocol de cooperare.

Școala Agricolă din Vârseț a găsit un partener din România, cu care, împreună, vor aplica pentru fondurile IPA necesare pentru  realizarea unui proiect extrem de important, este vorba de construirea unui cămin de elevi în cadrul școlii.  Succesul comun ar îmbunătăți semnificativ standardul elevilor liceali în municipiul Vârșeț,  mai mult, va fi benefic și pentru restul de școli având în vedere că acest cămin va atrage și viitorii liceiși din alte localități, informează evrsac.rs.

Vladimir  Stanojev, membru al Consiliului municipal responsabil pentru educație, spune că revitalizarea căminului pentru elevi în cadrul Școlii Agricole  este unul dintre cele mai importante proiecte în domeniul educației în municipiul Vârșeț. Vârșețul pentru realizarea acestui proiect va aloca 1,2 milioane dinari pentru pregătirea documentației, aceasta fiind o condiție prealabilă în aplicarea pentru fondurile IPA. Vârșețul trebuie să fie un centru liceal puternic, iar pentru aceasta trebuie neapărat să existe un cămin modern pentru elevi.

Foto: Srđan Kliska, directorul școlii

 

Articole similare selectate pentru tine