WWVršac - Povești excepționale despre afacerile pe Internet

Oct 27, 2015

wwvrsac.jpg

Al treilea an consecutiv Conferința de Internet "WWVRSAC: trăiește la nivel local - lucrează la nivel global" va avea loc la Vârșeț, pe 30 și 31 octombrie. De data aceasta într-o manieră mult mai profesionistă și extinsă.


WWVRSAC este deja cunoscută pe harta regională de Internet, iar anul acesta gazdele au pregătit câteva noutăți. Conferința va avea loc în sala spectaculoasă a Centrului Millennium, asta pentru că  unica critică anului trecut a fost legată de numărul de locuri disponibile și de mărimea sălii unde s-au desfășurat cursurile.

  • Acum doi ani am realizat conferințe privind afacerile pe Internet, crezând că aceasta ar trebui să promoveze "Trăiește la nivel local - lucrează la nivel global", ca un mod de viață. Programul a conținut  12 prelegeri cu trei panouri de participare a vorbitorilor. Toate cursurile au fost alcătuite din povești personale a acelora care au reușit să se expună și să reușească pe piața electronică. - a declarat Ivan Ćosić, patronul și moderatorul conferinței.

wwvrsac_publika.jpg

Conferința WWVRSAC de anul acesta (vineri, 30 octombrie) va fi deschisă de Gary Whitehill, care în Vârșeț vine din Statele Unite ale Americii. El este expert în domeniul antreprenoriatului, a lucrat cu privire la dezvoltarea celor mai mari companii la nivel mondial, a informat liderii guvernamentali, iar despre el au scris și cele mai influente mass-medii mondiale.

  • Pe lângă programul deja stabilit, anul acesta am pregătit și o mulțime de surprize. Un mediu nou, moderatori excelenți, divertisment, iată doar câteva motive să fiți prezenți la finea lunii octombrie la această conferință, - spune unul dintre organizatorii WWVRSAC din anul acesta, Marinel Cuculj.

Gabriel Gașpăr

 

Articole similare selectate pentru tine