Demonstrație antimusulmană uriașă în Polonia

Nov 20, 2015

protest-polonia-1-1024x1024.jpg

Peste 50.000 de oameni (organizatorii vorbesc despre 100.000) au demonstrat pe 11 noiembrie la Varșovia, Polonia, de Ziua Independenței, împotriva invaziei musulmane încurajate de Germania și alte state europene. Cu toate că demonstrația anti-imigrație a fost una uriașă, presa europeană s-a prefăcut că nu s-a întâmplat nimic, ignorând evenimentul.

Deși UE trâmbițează permanent refrene despre democrație, vocea popoarelor europene nu se aude și la Bruxelles unde o gașcă de birocrați este hotărâtă să își urmeze agenda proprie, sfidând națiunile bătrânului continent, manipulându-le în numele numai ei știu cui!

Protest-Polonia-3-1024x564.jpg

Oare nici măcar atentatele de la Paris nu le dau de gândit acestora? După părerea mea, politica de încurajare a imigrației va continua după ce se vor liniști lucrurile. Și atunci va trebui să ne întrebăm dacă nu cumva se dorește destabilizarea Europei, pentru ca liderii ei să se folosească de acest pretext și să ne restrângă libertățile, să ne introducă legile Big Brother chiar la cererea mulțimii. Conform ultimelor sondaje, un procent tot mai mare din populația europeană ar accepta o restrângere a libertăților pentru mai multă securitate!!! Așadar, unde este principalul inamic al popoarelor europene? În Orientul Apropiat sau la Bruxelles?

Daniel Roxin

Sursa foto: polskieradio.pl

 

Articole similare selectate pentru tine

Varșovia: Ieri a fost Moscova, azi Bruxellesul ne ia libertatea!

Zeci de mii de oameni au ieşit pe străzile din Varşovia, miercuri, pentru o manifestare organizată de extrema dreaptă, au mărşăluit sub sloganul „Polonia pentru polonezi” şi au dat foc steagului Uniunii Europene.

Tinerii polonezi vor fi scutiți de impozitul pe venit

Parlamentul Poloniei a început dezbaterile privitoare la o propunere de eliminare a impozitului pe venit pentru majoritatea polonezilor cu vârste de sub 26 de ani în condiţiile în care guvernul polonez încearcă să-i ademenească înapoi în ţară pe cei plecaţi să muncească în străinătate.

Schimbări radicale în UE dorite de Polonia

Ne aflăm într-o situație în care trebuie să reconstruim UE și să dăm forță Europei. Dacă statele membre lasă UE să se destrame, de acest lucru se va bucura doar președintele rus, Vladimir Putin.