Drama deasupra Austriei

Dec 07, 2015

14494096934717.jpg

Cetățeanul iordanian cu pașaport american, a încercat să pătrundă în cabina de pilotaj a avionului "Lufthansa", pe ruta de zbor de la Frankfurt la Belgrad, dar a fost supus de handbaliștii Clubului de handbal ”Voivodina”!

Avionul a aterizat în siguranță la Belgrad, iar poliția a preluat pasagerul problematic pentru audiere, scrie mozzartsport.com.

Drama a început în cer deasupra Austriei, când iordanianul a început să amenințe pentru a i se deschide ușa cockpit-ului. Pasagerii au reușit să-l supună, iar avionul a aterizat în siguranță pe aeroportul din Belgrad, la 12:45 minute. În cele din urmă sa dovedit că eroii acestei drame în aer au fost Milano Mirković, antrenorul adjunct al Clubului ”Voivodina” din Novi Sad și jucătorul Aleksej Rastvorćev.

După încheierea dramei, conform rapoartelor inițiale, echipajul de zbor nu a raportat caz de urgență pentru că avionul a aterizat lin pe aeroportul din Belgrad, cum a fost planificat. Cotidianul "Kurir" scrie că acesta este un cetățean american cu numele de Laken, originar din Iordania. "Laken a vrut să deschidă ușa cockpit-ului și să creeze haos. Tot timpul el a vorbit că și-a pierdut mintea și că trebuie toți să meargă la Dumnezeu. Situația a fost tensionată. Laken a fost imobilizat de handbaliștii Clubului ”Voivodina” din Novi Sad și avionul a aterizat în mod obișnuit la Belgrad", a declarat sursa cotidianului ”Kurir”.

Campionii Serbiei s-au întors de la meciul jucat împotriva echipei ”Porto”.

(Foto: MN Press)

 

Articole similare selectate pentru tine