Felix Baumgartner - politica Uniunii Europene asupra refugiaților este „idioată”

Jan 31, 2016

Felix-Baumgartner.jpg

Sportivul austriac, cunoscut pentru saltul său super-sonic din stratosferă, spune că politica Uniunii Europene asupra refugiaților  este „idioată”. El a adăugat că Washingtonul destabilizează Europa „de la scopul său inițial.”


Baumgartner, primul om care a spart bariera sunetului și deținătorul înregistrării pentru cea mai mare ascensiune în balon, dar și pentru cea mai mare săritură cu parașuta, a avut mai multe posturi peiorative asupra politicienilor occidental.

Baumgartner, care este austriac din naștere a adus critici împotriva politicilor Vienei și a mustrat des politicienii locali pentru eșecurile lor din conducerea țării. „O țară în care oamenii sunt amendați pentru pescuitul fără licență, dar în care oamenii trec frontiera fără pașapoarte este condusă de idioți”, scrie acesta.

Cu toate acestea, sportivul a mers mai departe într-un post și l-a criticat pe cancelarul german Angela Merkel, spunând că a avut o politică de bun venit „dezastruosă” pentru imigranți, care, spune el, nu este o soluție la criza refugiaților, ci mai degrabă sursa „problemei” în sine.

El a elaborat problema, spunând că forțele de ordine și de securitate sunt „interzise pentru a vorbi cu presa și exprimă punctele de vedere cu privire la aspectele actuale.”

Baumgartner a pus apoi „corectitudinea politică” percepută în acțiunile autorităților sub semnul întrebării. „Politica și corectitudinea sunt la fel de antitetice ca islamul și creștinismul”, a declarat acesta. „Oamenii sunt pe bună dreptate furioși cu politicile de migrație, iar viitorului Austriei nu va fi la fel ca urmare a crizei”, a mai spus sportivul.

Sursa: nasul.tv

 

Articole similare selectate pentru tine