E-moția / E-motion

Mar 23, 2016

Untitled1.jpg

Imaginați-vă o lume în care emoțiile captive, frica, anxietatea și experiențele de viață „ratate” sunt sursa tuturor relelor care ne afectează. Aceasta este lumea în care trăim.


Iar acum, imaginați-vă o lume în care fiecare se manifestă plenar ca ființă spirituală perfectă. O lume în care abundența, pacea interioară, longevitatea și relațiile de iubire sunt omniprezente.

Imaginați-vă experți în domeniul fenomenelor psihice făcându-și cunoscute înțelepciunea și tehnicile de eliberare a emoțiilor negative, pentru a lumina pașii umanității pe un drum mai evoluat. Imaginați-vă că suntem ființe sacre, aflate aici pentru un motiv important, pentru a îndeplini un scop grandios. Către asta ne îndreptăm.

„E-moția” (cu titlul original „E-motion”) este un film documentar al cărui scop este să schimbe modul în care omenirea se raportează la manifestările fizice ale bolilor. Realizat pe baza unor interviuri cu oameni cu pregătire în medicina occidentală, fizica cuantică, kineto-terapie, biologie și genetică, „E-motion” analizează în profunzime toate sursele generatoare de boală.

În compania unor personalități precum autorul Dr. Joe Dispenza, Nassim Haramein – „noul Einstein”, Dr. Rob van Overbruggen, specializat în tratarea cancerului, Don Tolman, promotorul dietei integrale, precum și a altor experți, „E-motion” prezintă metode de bun simț pe care oricine le poate folosi pentru a descoperi care sunt emoțiile negative ce dau naștere la simptome fizice de boală și cum se procedează pentru a elibera aceste tensiuni, lăsând loc vindecării.

„E-motion” este un nou gen de film documentar: care îi ajută pe oameni să își îmbunătățească viața.

Sursa: filmedocumentare.com

 

https://www.youtube.com/watch?v=i7dyX3l15II

 

 

 

Articole similare selectate pentru tine