Școala de limba japoneză la Vârșeț

Apr 03, 2016

1.jpg

Asociația de prietenie srbo-japoneză "Hanami", invită cetățenii să vină luni, 4 aprilie, la ora 11, în amfiteatrul Liceului "Borislav Petrov Braca" din Vârșeț, la deschiderea școlii de limba japoneză.


Inaugurarea va fi oficiată de domnul Omori Juićiro, atașatul cultural al Ambasadei Japoniei din Belgrad și prof. dr. Milica Jotov de la Facultatea de Filologie din Belgrad, departamentul pentru limba japoneză. Asociația "Hanami" continuă practica prin care oferă vârșețenilor, ani dea rândul, programe gratuite, ateliere de lucru și educație cu scopul înțelegerii cât mai bune a unei țări atât de îndepărtate cum este Japonia, informează portalul evrsac.

Profesoara Marijana Rašković de la Facultatea de Filologie din Belgrad va modera cursurile acestei școli. Planul este ca, prin predare, cursanții să învețe, pe lângă limba japoneză, și cultura, tradiția, dar și viața modernă a japonezilor, fie că e vorba de sport, turism, economie…

Mai multe informații privind condițiile pentru a participa la cursul de limba japoneză puteți obține vizitând pagina de Facebook "Asociația de prietenie srbo-japoneză Hanami", adică "Udruženje srpsko japanskog prijateljstva HANAMI".

 

Articole similare selectate pentru tine