Senatorul Viorel Badea, observator la alegerile din Serbia

Apr 23, 2016

viorel_badea.jpg

Senatorul Viorel Badea, membru al delegației române la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), face parte din comisia de observatori care va monitoriza desfășurarea alegerilor parlamentare din Serbia, programate pentru 24 aprilie.


Delegația APCE, formată din 18 parlamentari conduși de ucraineanul Volodymyr Ariev, se va afla în Serbia în perioada 22-25 aprilie  pentru a observa modul în care se desfășoară alegerile generale anticipate din Serbia împeună cu observatorii Oficiului pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului al OSCE.

Înaintea zilei alegerilor (24 aprilie), delegația APCE se va întâlni cu conducătorii și reprezentanții grupurilor parlamentare reprezentate în Parlamentul Serbiei, cu reprezentanții Comisiei Electorale a Serbiei, precum și cu reprezentanții mass-media și ai societății civile.

Un reprezentant al Comisiei de la Veneția, membru al grupului de experți juriști independenți, va asista din punct de vedere juridic delegația APCE pe durata acestei misiuni.

Sursa: timpromanesc.ro

 

Articole similare selectate pentru tine