POLIȚIȘTII DIN PANCIOVA ÎNVAȚĂ LIMBA ROMÂNĂ

May 02, 2016

1

Pe data de 21 aprilie, la Secretariatul Afacerilor Interne din Panciova a început implementarea proiectului care constă în cursuri de limbi minoritare, vorbite la Panciova. Astfel, în perioada care urmează 85 de poliţişti vor învăţa, facultativ, româna, maghiara, slovaca şi ceha. Cursurile au fost inaugurate de șeful Poliției din Panciova Nikola Popovac. La festivitate a fost prezent directorul Poliției Vladimir Rebić, scrie Valentin Mic în săptămânalul Libertatea. – E logic ca polițiștii să cunoască limbile minorităților naționale care trăiesc aici – a spus Popovac. Cursurile vor dura o lună şi jumătate.

2

Este prevăzut ca aceste cursuri să dureze o lună și jumătate iar referitor la cursuri directorul poliției Vladimir Rebici a spus: – În primul ciclu, 85 de funcționari ai poliției și polițiști vor învăţa limbile minorităților care trăiesc în districtul nostru. Este o mare noutate – a menționat Rebić. La organizarea cursului de limba româna va contribui profesoara Rodica Țăpârdea din Satu-Nou.

Marin Gașpar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse commodo accumsan leo a ultricies. In commodo scelerisque tempus. Donec porttitor commodo molestie. Praesent imperdiet enim a magna vestibulum, at commodo ex auctor.

Articole similare selectate pentru tine