Dosarele X și mesajul anti Noua Ordine Mondială

Jun 23, 2016

x-files-revival.jpg

Dosarele X au apărut după 14 ani cu un nou sezon cu doar 6 episoade, abordând aproape toate temele anti Noua Ordine Mondială. E mai mult decât documentare celebre precum Zeitgeist. Mesajele au fost transmise în episoadele 1 și 6, celelalte patru fiind de umplutură.


Iată câteva citate şi principalele teme abordate, în ordinea apariţiei lor în: Episodul 1 (puţină acţiune, pare mai degrabă un documentar) - Controlul armelor - 9/11 - Supraveghere - Niște păpuşari au tehnologia extraterestră de 70 de ani dar o ţin secretă pentru a putea subjuga omenirea prin companiile petroliere - Nu extratereştrii răpesc oameni şi fac experienţe cu copiii în burta mamei, ci oamenii acelor păpuşari

Skinner, Director adjunct FBI: “După 9/11 lucrurile se îndreaptă spre o direcţie greşită.” Mulder: “Ne monitorizează, spionează … cum ne spun că ne ţin în siguranţă? Niciodată n-am fost într-un mai mare pericol.” Skinner, Director adjunct FBI: “Atunci fă ceva Mulder.

dosarX-1.jpg

Din nou despre dezarmarea populaţiei. Din 2012 au început pregătirea ultimei etape, a finalului. Nu sunt implicaţi extratereştrii “ci o conspiraţie lipsită de scrupule a unor oameni împotriva umanităţii”. “Roswel a fost o perdea de fum” Mulder: “Tentaculele ajung adânc în secolul trecut, dar abia după victoriile din Europa şi Japonia şi după izbucnirea Războiului Rece condiţiile economice şi politice au devenit perfecte pentru a fi puse în aplicare. O conspiraţie mai mare şi mai secretă decât Proiectul Manhattan.”

Testele nucleare i-au adus pe extratereştrii care au eşuat la Roswel. Păpuşarii le-au cercetat tehnologia şi au făcut experimente pe ţesutul lor, pe ţesutul uman şi pe hibrizi.

O tânăra: “De ce atâta minciună … propriul nostru guvern?” Mulder: “Propriul tău guvern minte, că de obicei, e o practică … Experimentele din Tuskegee. Henrietta Lacks.”

Toate astea pentru a prelua controlul Americii şi apoi al întregii lumi. Mânaţi nu doar de lăcomie financiară ci mai ales “de un obiectiv întunecat”. Arme meteorologice, agenţi contaminanţi atmosferici, valuri electromagnetice.

141401_54_news_hub_130162_656x500.jpg

Război continuu, stare de problema – reacţie – soluţie menite “să înrobească cetăţenii americani acasă cu unelte de tipul Patriot Act şi Naţional Defense Authorization Act, îngrădind Constituţia în numele siguranţei naţionale. Militarizarea forţelor poliţieneşti în unele oraşe din SUA.

Construcţia de lagăre FEMA fără un scop declarat. Preluarea hranei şi a agriculturii de către câteva corporaţii precum şi a medicamentelor şi a sistemului sanitar până şi a armatei pentru planuri clandestine de a îngraşă, distruge, îmbolnăvi şi controla o populaţie şi aşa consumată de consumerism. Un guvern care îţi ascultă telefonul, culege informaţii şi îţi monitorizează locuinţa fără să fie tras la răspundere. Un guvern pregătit să folosească acele informaţii împotriva ta când va lovi şi când ultima preluare va începe.” Finalul va începe prin simularea unui atac terorist sau a Rusiei sau chiar a extratereştrilor.

Episoadele 2 – 5 Mai mult de umplutură. Printre rânduri se aminteşte: De bine de Madam Blavatski Eugenie Celebrele zgomote bizare auzite de mari mase de oameni în diverse zone ale lumii.

Episodul 6 (Mai puţină vorba, mai multă acţiune. Totuşi se aminteşte despre chemtrails) Păpuşarii au declanşa total finalul. Se sugerează că terenul a fost pregătit cu ani în urmă prin vaccinarea în masă a populaţiei, ocazie cu care oamenilor li s-a injectat şi un ceva ce la momentul prestabilit.

 

Articole similare selectate pentru tine