În zodia puterii

Jul 24, 2016

 

 

image2a

Masoneria din Basarabia e un fenomen care nu a fost explorat aproape deloc. Au fost careva materiale jurnalistice care au atins în treacăt acest subiect dar niciodată nu s-a facut o radiografie istorica a masoneriei basarabene. În cartea "În zodia puterii", semnată de Antoniu Martin şi Alexandru Rufanda, se întreprinde o disecţie îndrăzneaţă a fenomenului iniţiatic basarabean şi conexiunile cu politicul.

Apărută la editura Mirador, cartea propune cititorului un periplu extraordinar în universul organizaţiilor iniţiatice, reuşind să surprindă, în premieră, dezvoltarea fenomenului esoteric pe ambele maluri ale Prutului.  Este o carte unică în spaţiul editorial românesc, în care autorii prezintă, într-o manieră temeinic documentată, relaţia dintre puterea politică şi ocultism, începând cu Evul Mediu şi culminând cu perioada contemporană.

,,Este o carte extrem de aşteptată atât în România, cât şi în Republica Moldova,  subiectul ei fiind unul fascinant şi controversat în acelaşi timp. Cine doreşte să înţeleagă într-o manieră mai clară  istoria spaţiului românesc, dar şi lumea în care trăim, nu trebuie să rateze această carte fenomen”, a spus Antoniu Martin, unul dintre autori.

 

Articole similare selectate pentru tine