Festivalul berii la Zrenianin

Aug 26, 2016

tur-zrenjanin.jpg

Ediția a 31-a, a Festivalului berii, la Zrenianin, anul acesta, va avea loc între 23 și 28 august -  iar organizatorii și de data aceasta anunță conținuturi bogate la mai multe locații din oraș. 


Organizatorii așteaptă peste jumătate de milion de vizitatori și aceasta nu numai în cele două piețe din oraș – Žitni Trg și Trg Slobode, ci și la încă 15 locații, anunță rtv.rs.

Manifestarea a fost deschisă în mod festiv marţi, la Žitni Trg, la ora 21.

La Târg Slobode, vor evolua Filarmonica din Zrenianin, Zdravko Čolić, Saša Kovačević și bendul ”Crvena jabuka”.

Firesc și anul acesta va avea loc Târgul de inovații, cooperare și antreprenoriat – INOOCOP, precum și, pentru a 33-a oară, întrecerea în gastronomie ”Zlatni kotlić”.

 

Articole similare selectate pentru tine

Zrenianinul - cel mai bun oraş din Europa de Sud-Est

Premiul special ,,Biznis partner 2016” menit celei mai bune autoguvernări locale din Serbia și Europa de Sud-Est a fost acordat Municipiului Zrenianin, prestigioasa distincție fiind primită de către primarul Čedomir Janjić la ceremonia festivă organizată pe 8 iunie la hotelul „Metropol Pallace” din Belgrad.

Vera Renczi, adevărata Văduvă Neagră

Unul dintre cei mai groaznici criminali, nu a fost un bărbat, a fost o femeie de origine româno-maghiară, Vera Renczi, născută aparent la Bucureşti în anul 1903 şi era copilul unei românce şi a unui afacerist maghiar. Vera a trăit în capitală până la vârsta de 13 ani când mama ei moare iar tata decide să o ducă la moşia sa din Becicherec (azi Zrenianin), oras aflat în Serbia.

Sunete fermecătoare într-o ambianţă mirifică

În farmecul serii primei duminici de vară, 26 iunie, Centrul de Cultură din Zrenianin a găzduit ediţia a V-a a Festivalului Internaţional de Romanţe şi Cântece de Pahar.