Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea la București

Sep 01, 2016

Întâlnirea-tinerilor-ortodocşi.jpg

În perioada 1-4 septembrie 2016, la Bucureşti, va avea loc Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea, eveniment cu participare naţională şi internaţională, organizat cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de Arhiepiscopia Bucureştilor, în colaborare cu Patriarhia Română.


În contextul Anului omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox, această întâlnire reprezintă o încununare a evenimentelor dedicate tinerilor și organizate în anul 2016 pe cuprinsul Patriarhiei Române, informează basilica.ro. La acest eveniment vor participa 2500 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani din toate eparhiile Patriarhiei Române, precum şi reprezentanţi ai unor Biserici Ortodoxe surori.

 

Articole similare selectate pentru tine

Stația de metrou din București, un sit paleontologic spectaculos

Puțini stiu că în București o călătorie în timp, până în Cretacicul superior, în urmă cu 180 de milioane de ani, costă cât o cartelă de metrou. Asta pentru că stația de metrou Politehnica, inaugurată în 1983, este pavată cu plăci de marmură pline de fosile, care au trăit când pe Pământ nu exista viață decât în apă.

România este campioană europeană în securitate cibernetică

România a câştigat titlul de campioană europeană la competiţia European Cyber Security Challenge 2019, care a avut loc în perioada 9-11 octombrie, la Palatul Parlamentului din Bucureşti.

Protest uriaș în București

Efectul Clubului Colectiv pare să fie începutul sfârșitului pentru puterea ticăloșită care conduce România, aia care este responsabilă, datorită corupției pe care a întreținut-o, de drama uriașă din Club Colectiv, dar și de multe altele…