”Învierea”, continuarea filmului ” Patimile lui Hristos”

Sep 06, 2016

The-Passion-of-The-Christ1.jpg

Regizorul american Mel Gibson (60 de ani) a confirmat că lucrează la o continuare a filmului „Patimile lui Hristos/The Passion of the Christ“, descriind proiectul drept „un uriaş experiment“.


„Este un experiment imens. Nu este «Passion 2», se numeşte «Învierea/ The Resurrection»“, a afirmat Mel Gibson. „Desigur, este un subiect mare şi este nevoie să fie urmărit cu atenţie, pentru că nu vrem să facem doar o trecere în revistă a lui, să citim ce s-a întâmplat. Dar să citim, să experimentăm şi să cercetăm înţelesurile mai profunde înseamnă să alocăm un timp mai îndelungat, iar de asta se ocupă Randall Wallace“, a mai adăugat Mel Gibson, informează adevarul.ro.

Scenaristul Randall Wallace, care a fost nominalizat la Oscar pentru „Inimă neînfricată/ Braveheart“, film ce i-a adus lui Mel Gibson Oscarul la categoriile Cea mai bună regie şi Cel mai bun film , a declarat pentru „The Hollywood Reporter“ că Reînvierea este o specialitate de-a sa. „Întotdeauna mi-am dorit să spun povestea asta. «Patimile» sunt un început şi mai sunt multe de spus despre asta“, a precizat scenaristul, care a mai lucrat cu Gibson şi la drama despre Al Doilea Război Mondial, „Hacksaw Ridge“.

 

Articole similare selectate pentru tine

Florian Munteanu alături de ”Rocky”

Primul român într-un film de Hollywood în 2018: luptătorul Superkombat Florian Munteanu va juca în Creed 2 un rol principal negativ.