Traseul "Drumurile vinului" parcurs cu bicicleta

Sep 15, 2016

bicikli.jpg

Duminică, 18 septembrie 2016, începând cu ora 14.00 se organizează mersul cu bicicleta pe traseul ”Drumurile vinului”, locul întâlnirii fiind Biserica Ortodoxă Română din Vârșeț.


Traseul ”Drumurile vinului” organizează caffe-bar-ul ” Vélo” și face parte din programul manifestării ”Balul strugurilor” (15 – 18 septembrie). Rugămintea organizatorilor este ca participanții să fie la ora 11.00 în fața Căminului Tineretului pentru a participa la tradiționalul carnaval organizat cu prilejul manifestării ”Balul strugurilor” iar apoi, la ora 14.00 coloana participanților va porni din fața Bisericii române, informează evrsac.rs.

izlozba.jpg

Mâine, 16 septembrie, Organizația Turistică a Municipiului Vârșeț organizează în incinta Muzeului orășenesc ”Konkordija” expoziție de struguri și alte fructe tradițional cultivate pe dealul Vârșețului. Expoziția va fi deschisă de la ora 13.00.

În același loc se poate vizita și expoziția de suveniruri din Banat, care face parte din proiectul ”Frumusețea Banatului”.

 

Articole similare selectate pentru tine

Ziua și Sărbătoarea Liceului ”Borislav Petrov Braca” din Vârșeț

Ziua Liceului „Borislav Petrov-Braca” din Vârşeţ şi patronii spirituali ai acestei instituții de învățământ - Sfinții Chiril și Metodie au fost marcați în mod festiv, prin cântece, dansuri și poezii, pe data de 24 mai a.c., în amfiteatrul Liceului.

Ziua în care Vârșețul a fost amenințat de erupția vulcanică!

Din adâncul muntelui s-au auzit bubuituri, de parcă lava, sub înaltă presiune, amenință să explodeze tot momentul la suprafață. Înspăimântați de erupția vulcanică, cetățenii au trimis o delegație la primărie, unde au încercat să-i liniștească explicându-le că Vârșețul și zona înconjurătoare nu este amenințată de nici un vulcan. Dar degeaba, frica era mare.

Ziua Culturii Naționale ”Dor de Eminescu” la Vârșeț

La ”Casa Butoarcă” din Vârşeț, respectiv la sediul Consiliului Național al Minorității Naționale Române din Serbia și al Societății de Limba Română din Voivodina, a fost marcată Ziua Culturii Naționale, respectiv ziua de naştere a marelui poet român Mihai Eminescu.