Din 28 septembrie, la Novi Sad încep târgurile de toamnă

Sep 21, 2016

sajam1.jpg

Luna septembrie în Voivodina este marcată de începerea târgurilor de mostre – anume, între 28 septembrie și 2 octombrie, la Târgul novosădean, vor avea loc târgurile internaționale sub denumirea comună ”LORIST“.


– în cadrul căruia vor avea loc ediția a 49-a a Târgului internațional de vânătoare, pescuit și sport, apoi ediția a 6-a a Târgului de silvicultură, ediția a 23 a Târgului internațional de horticultură și ediția a 24 a Târgului internațional numit: ”Eko-svet”, anunță rtv.rs.

Între 29 septembrie și 1 octombrie va avea loc ediția a 49 a Târgului internațional de turism, iar între 30 septembrie și 2 octombrie – și ediția a 7-a a Târgului internațional de hipism și Târgul de sport.

 

Articole similare selectate pentru tine

Novi Sad - alături de Timişoara - capitală culturală europeană

Orașul Novi Sad a fost desemnat ca, în anul 2021, să fie una dintre capitalele culturale europene, astfel că orașelor Timișoara și Novi Sad li se va alătura și un oraș din Grecia – Elefsina, Kalamata sau Rodos – iar hotărârea va fi adusă în noiembrie.

Jubileu 70 de ani de program în limba română la Radio Novi Sad

Redacţia programului Radio Novi Sad în limba română, duminică, 3 noiembrie a marcat 70 de ani de program în limba română. La jubileu au participat interpreţi consacraţi de muzică populară românească. În holul Studioului M evenimentul a debutat cu o expoziţie a asociaţiilor de femei cu prefix românesc și tot aici a fost lansată Monografia 70 de ani a Redacţiei în limba română.

67 de ani de existență a Postului de Radio Novi Sad

“Aici Radio Novi Sad” - aceste cuvinte au fost pentru prima dată rostite în urmă cu 67 de ani la data de 29 noiembrie, când a fost înfiinţat Postul de Radio Novi Sad, unul dintre cele mai importante în regiune.