Site-ul ”Decenei” marchează un an de la înființare

Oct 03, 2016

14568933_1373988425966694_623735871_n.jpg

Exact cu un an în urmă, în peisajul informativ românesc din Serbia a apărut un nou site care se adresează atât românilor din Serbia, cât și românilor de pretutindeni.


Conceptul site-ului pornește de la prezentarea realităților românești, a tezaurului autentic și viu, prezentarea actualităților recente, știrilor și materialelor despre românii din Serbia, România și de pretutindeni.

Redacția site-ului ”Decenei” încearcă, așa cum procedează mulți iubitori de neam, să trezească iubirea de acestă seminție măreață, să promoveze valorile umane așa cum au făcut-o și primii învățători și preoți ai strămoșilor nostri (decenei) reușind să reziste în acest spațiu sute și mii de ani, în ciuda tuturor vicisitudinilor istoriei.

Site-ul ”Decenei”, pe lângă un design atractiv, are și un conținut pe măsură și reprezintă o platformă a identității, spiritualității și apartenenței naționale.

Marin Gașpar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse commodo accumsan leo a ultricies. In commodo scelerisque tempus. Donec porttitor commodo molestie. Praesent imperdiet enim a magna vestibulum, at commodo ex auctor.

Articole similare selectate pentru tine