Frumusețea localităților legate de viața românilor din Serbia

Oct 13, 2016

Cerbicia12-1a.jpg

Vă prezentăm frumusețea unor localități și locuri care sunt strâns legate de viața și destinul românilor din Serbia.


Aceste prezentării sunt realizate de Tereza Gașpăr și apar cu regularitate în revista de actualitate, cultură și istorie a romanilor din Serbia, „Glasul Cerbiciei”, pe care o puteți citi în întregime pe site-ul Românilor Independenți din Serbia (www.ris.org.rs).

Cerbicia11-1a.jpg

Cerbicia-8-1a.jpg

Cerbicia10-1a.jpg

Cerbicia-6-1b.jpg

Cerbicia-7-1a.jpg

Cerbicia-9-1a.jpg

zaicear.jpg

zrenianin.jpg

 

Articole similare selectate pentru tine

Mass-media la românii din Voivodina 20/20

Revista ”Glasul Cerbiciei” editată și fondată de Românii Independenți din Serbia (RIS), prezintă valorile cultural-istorice și realitățile românești din Serbia fără cenzură și fără a elida oameni, fapte și evenimente și este vocea poporului românesc din Serbia.

Glasul Cerbiciei, vocea românilor din Serbia

La începutul anului 2016 a apărut numărul 14 (anul VII) al revistei de actualitate, cultură și istorie a românilor din Serbia Glasul Cerbiciei, editat de organizația de interes obștesc „Romanii Independenti din Serbia” (RIS).

Glasul Cerbiciei din nou în atenția cititorilor

Cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni (MRP), revista de actualitate, cultură şi istorie din Serbia - Glasul Cerbiciei, editată de organizaţia de interes obştesc „Românii Independenţi din Serbia” (RIS), apare din nou în galaxia minoritară a românilor din Serbia.