”Tinerețea Cântă” la a 28-a ediție

Oct 18, 2016

tin.jpg

Timp de două zile Uzdinul a găzduit tinerii interpreți de muzică ușoară la o nouă ediție a Festivalului ”Tinerețea Cântă”.


Sute de melodii au fost interpretate la Uzdin. Festivalul a continuat și în acest an. Vineri și sâmbătă, 14 și 15 octombrie, pe scena Căminului Cultural ”Doina” din Uzdin a avut loc ce-a de-a XXVIII-a ediție, anunță rtv.rs.

La cele două spectacole unul național și altul internațional și-au dat concursul interpreți de muzică ușoară de la noi, din Marea Britanie, precum și din România.

În ambele seri participanții au fost urmăriți de un juriu de specialitate care a acordat premii pentru cea mai bună compoziție, ce-a mai bună interpretare, cel mai bun text, cel mai bun debutant precum și premiul publicului.

 

Articole similare selectate pentru tine

VODICA ÎNCHINATĂ ÎNĂLȚĂRII SFINTEI CRUCI DIN UZDIN

Această capelă a fost închinată Înălțării Sfintei Cruci. Se află pe raza satului – cătunului Kotul Mik (Cotul Mic).

Uzdinenii în fața Muzeului militar din Parcul Carol, 1935

Excursie în România, 1935 - Fotografia este realizată în fața Muzeului militar din Parcul Carol, în față este mormântul Eroului necunoscut iar roată de Muzeu sunt tunuri vechi înșirate.

Simboluri istorice ale Uzdinului 2/2

În tendința de a depăși obstacolele pe care natura i le-a pus în cale, în căutare de hrană, dar și din dorința de comunicare cu semenii săi, omul a reușit, din cele mai vechi timpuri, să lege malurile râurilor, prăpastiilor și să învingă alte piedici care-I întretăiau drumul. Podurile, la început simple, cu doar câte o bârnă așezată de-a curmezișul, s-au construit mai târziu din lemn sau din alte materiale disponibile.