Incredibila restricție dintr-un oraș bosniac

Nov 28, 2016

bosnia2-800.jpg

Locuitorii din Bosnia și Herțegovina sunt furioși pe mai mulți investitori din Kuweit care și-au construit un oraș exclusivist. Este vorba despre o zonă de lângă orașul Tarcin, acolo unde un mini-oraș a fost ridicat în jurul unui lac artificial, iar localnicilor nu le este permis accesul în zonă. 


Bosniacii se plâng că nu pot pătrunde în zonă decât dacă sunt angajați ca servitori sau îngrijitori de oamenii de afaceri kuweitienii. Totodată, limba acceptată de investitorii din zonă ar fi araba.

Mai mult decât atât, accesul le-ar fi limitat și de faptul că locuințele se vând doar în Kuweit, la un preț de neatins. Cine vrea să își achiziționeze o astfel de locuință trebuie să dispună de minim 150 000 de euro și să fie pe placul investitorilor.

Complexul este împrejmuit de ziduri înalte și porți uriașe. Totodată, o mulțime de gardieni păzesc zona de posibilii intruși care ar putea pătrunde în zona exclusivistă.

În reclamele de vânzări puse pe diverse site-uri imobiliare, Bosnia și Herțegovina este prezentată ca fiind o țară musulmană.

 

Articole similare selectate pentru tine