Zilele Voivodinei la Timişoara

May 19, 2017

1.jpg

Printr-un management turistic foarte eficient sârbii şi-au dat seama că în zona Banatului românesc există o sursă inepuizabilă de viitori clienţi pentru frumoasele staţiuni din Serbia.

Astfel, prin acţiuni susţinute şi eficiente, încearcă să arate cât de mult au românii de câştigat dacă petrec concediile şi vacanţele trecând graniţa. La restaurantul Lloyd din Timişoara, Organizaţia de Turism din Voivodina a prezentat un amplu proiect de promovare şi prezentare a regiunii Voivodina, cu informaţii edificatoare despre evenimentele pe care le pregătesc în perioada care umează în Serbia, în proiectul Zilele Voivodinei la Timişoara.

2.jpg

Alături de reprezentanţi ai autorităților locale precum Excelenţa Sa Lazar Manojlović, consulul general al Republicii Serbia la Timişoara şi Javor Radovanković, reprezentat de marcă al comunităţii sârbilor în Timişoara, au fost prezenţi şi oaspeţii din Serbia. Este vorba de Ivan Đoković – vicepreşedintele guvernului Provinciei Voivodina şi Nataša Pavlović - director al organizaţiei de Turism Voivodina, scrie ziuadevest.ro.

3.jpg

Cu acest prilej, sunt expuse standuri de prezentare cu următoarele organizaţii turistice:

  • Organizaţia Turistică a Voivodinei -  Organizaţia Turistică din Vârșeț -  Organizaţia Turistică din comuna Novi Bečej
  • Organizaţia Turistică din comuna Cuvin -  Organizaţia Turistică din comuna Šid -  Camera de comerţ din Voivodina
  • Comuna Kikinda (biroul de turism)
  • Compania Publică Centrul Turistic din Municipiul  Zrenianin -  CP Titelski Breg
  • Organizaţia Turistică din Municipiul Novi Sad -  Organizaţia Turistică din comuna Žabalj -  Organizaţia Turistică din comuna Biserica Albă
  • Organizaţia Turistică din comuna Temerin.

Foto: Gabriel Gașpar

 

Articole similare selectate pentru tine

Voivodinenii cumpără terenuri agricole ieftine în România

Fermierii din Banatul sârbesc, în special cei care locuiesc în apropiere de granița cu România, deja au cumpărat sau planifică cumpărarea terenului arabil în România, prețul fiind fiind și de cinci ori mai ieftin decât în Voivodina.

Voivodina, un uriaș potențial turistic

La sediul central din piața Operei al Camerei de Comerț Industrie și agricultură Timiș a avut loc o întâlnire de suflet cu vecinii și cei mai noi parteneri, Camera de Comerț a Voivodinei. Evenimentul a fost prilejuit de Zilele Voivodinei la Timișoara 2017.

Ungaria ajută dezvoltarea Voivodinei cu 160 milioane de euro

Guvernul maghiar va lansa un program pentru dezvoltarea economică a Voivodinei, în valoare de 50 de miliarde de forinți, adică 160 milioane euro, a anunțat Levent Magyar, secretarul de stat maghiar pentru diplomația economică.