Proiect destinat mass-media de limbă română din Republica Serbia, organizat de MRP

Jun 16, 2017

În implementarea Strategiei Naționale pentru Românii de Pretutindeni 2017-2020, aprobată în ședința de Guvern din 31 mai a.c., Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) prevede și derularea programului „Limba română, educație și comunicare”. În acest sens, MRP propune organizarea unui proiect destinat mass-media de limbă română din Republica Serbia, sub egida: „Stagiu de formare pentru jurnaliștii români care manifestă interes față de problematica comunității românești din Serbia”.

Având în vedere importanța acestui proiect, noutatea lui, precum și diversitatea instituțiilor mass-media din România participante la eveniment, MRP extinde perioada de înscriere, astfel încât să permită o prezență cât mai mare a reprezentanților presei de limbă română din Serbia.

Stagiul include întrevederi cu jurnaliștii români cu expertiză pe problematica românilor de pretutindeni, întâlniri cu oficiali ai Guvernului și Parlamentului României, dar și vizite practice la studiourile de televiziune din București, Craiova și Timișoara.

Daniel Ciobotea

Marin Gașpar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse commodo accumsan leo a ultricies. In commodo scelerisque tempus. Donec porttitor commodo molestie. Praesent imperdiet enim a magna vestibulum, at commodo ex auctor.

Articole similare selectate pentru tine