Festivalul Internațional de Muzică W.O.L.F. la Straja

Jul 29, 2017

1.jpg

Festivalul Internațional de Muzică W.O.L.F 2017, implementat în colaborare cu orașul Vârșeț, weekend-ul acesta are loc în satul românesc Straja, aproape de Vârșeț. După cum s-a anunțat, Festivalul va găzdui 35 de muzicieni de clasă mondială și interpreți de muzică electronică psytrance, iar talentul său va arăta peste 45 de artiști, pictori, acrobați, jongleri, designeri de moda, etc.


Organizatorii Festivalului, împreună cu orașul Vârșeț au realizat o campanie internațională puternică care a dat roade pentru că deja o mulțime de tineri din România și din regiune au sosit încă cu câteva zile înainte pentru a se adăposti și pregăti pentru Festival, anunță evrsac. Muzica, arta, desen, moda, pictura pe corp, bijuterii, sănătate, produse alimentare, caiac, jonglerie, tiroliană, cascadorii cu foc, paintball, camping, airsoft sunt unele din activitățile de care se vor bucura vizitatorii. Biletul pentru întreg Festivalul costă 30 euro, iar pentru o zi 15 euro în dinari.

Cu un bilet achiziționat se primește locul de camping gratuit, parcare gratuită și o linie zip.

La Festivalul Wolf își vor face prezența artiști la nivel mondial când este vorba de muzica electronică psytrance - DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, dar și alți artiști de renume precum Spirit Arhitect, Vamal, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate, Opsy...

Main-stage1.jpg

Alternative-stage1.jpg

 

Articole similare selectate pentru tine

La Straja – o tânără generație de actori

Pentru ediția din acest an a „Zilelor de Teatru ale Românilor din Voivodina”, Trupa de teatru a Societății Cultural Artistice „Mihai Eminescu” din Straja a prezentat spectacolul „Croitorul doamnelor” de Georges Foydeau, în regia lui Ionel Omoran.

Festivalul P.L.U.R. la Straja

Primul P.L.U.R. festival în Serbia, festival de muzică electronică, va avea loc la Straja, municipiul Vârșeț, pe 22 - 24 iulie.

COLINDĂTORII DIN STRAJA AU EVOLUAT CU BRIO ÎN ROMÂNIA

Grupul de colindători din Straja instruiţi de Ionel Omoran, liderul Mişcării Naţional Creştine din Serbia, de altfel membrii ai Trupei de teatru a Societăţii Cultural-Artistice ”MIHAI EMINESCU” din Straja, au participat la ediţia a V-a a Festivalului Internaţional de Colinde organizat de Casa de Cultură Orăşănească Cehu Silvaniei din judeţul Sălaj, România, pe data de 19 şi 20 decembrie 2015.