Aplicaţie românească, premiată de Google Play

Dec 23, 2017

mondly-kids.jpeg

MondlyKids, aplicația de învățat limbi străine pentru copii creată de startup-ul Mondly din Brașov, a fost inclusă în luna decembrie în topul celor mai bune aplicații Android pentru copii din lume.

Distincția a fost oferită de Google Play, cel mai mare magazin de aplicații din lume, și a dus la includerea aplicației într-o secțiune dedicată celor mai bune aplicații în unele dintre cele mai mari regiuni și țări din lume precum Germania, Spania, Franța, Italia, Turcia, Rusia, Brazilia, Mexic, Indonezia, Orientul Mijlociu și Nordul Africii, Asia de Sud-Est, America Latină și Caraibe. Lansată în mai 2017, aplicația MondlyKids le permite copiilor între 5 și 12 ani să învețe, într-un mod distractiv, 33 de limbi străine.

MondlyKids este o aplicație ideală pentru copiii de grădiniță, preșcolari și școlari aflați în primii ani de școală. Copiii care folosesc aplicația MondlyKids învață limbile străine prin lecții despre animale, fructe, culori, numere, mâncăruri și diverse părți ale corpului, scrie bizbrasov. MondlyKids funcționează ca un fel de profesor privat de limbi străine pentru copii. Aplicația conține, printre altele, câteva sute de cuvinte cu ilustrații și sunete, lecții zilnice gratuite, aproape 100 de fraze ușor de învățat, teste săptămânale, precum și diverse tipuri de exerciții, pentru scris, ascultat și citit. Totodată, Mondly for Kids include animații și un instrument care îi face pe cei mici să iubească gramatica.

646x404.png

MondlyKids le permite părinților să se implice în procesele de învățare ale copiilor lor. Părinții au acces, în cadrul MondlyKids, la o secțiune specială de statistici, unde pot analiza cât de repede învață cei mici. Înainte să inaugureze MondlyKids, brașovenii de la ATi Studios au lansat, tot în 2017, o aplicație destinată celor care vor să învețe o limbă străină cu ajutorul realității virtuale. Startup-ul ATi Studios, fondat în 2013 de frații brașoveni Alexandru și Tudor Iliescu, a devenit renumit la nivel internațional cu ajutorul programelor software prin care oamenii învață limbi străine. Cel mai cunoscut produs al celor de la ATi Studios este aplicația Mondly, care a fost descărcată, până în prezent, de peste 25 de milioane de ori pe PC, iPhone, iPad și dispozitive cu Android. Mondly le permite utilizatorilor să învețe 33 de limbi străine, de la engleză, spaniolă și germană, la japoneză, ebraică și greacă. Mondly a fost recompensată, de-a lungul timpului, cu numeroase distincții. În 2017, Mondly a primit premiul „Regional App of the Year” pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, în cadrul unei competiții organizate de Facebook. De asemenea, tot în 2017, eu-startups.com a selectat Mondly printre primele zece din Europa, la categoria „educație”.

 

Articole similare selectate pentru tine

Yin și Yang în ReactJS și React Native

ReactJS și React Native sunt noile tehnologii pentru dezvoltarea aplicațiilor web și mobile introduse de Facebook, în 2011. Proiectul a fost inițiat de Jordan Walke, software engineer la Facebook. Pentru a simplifica procesul de dezvoltare și a încuraja o experiență mai confortabilă a utilizatorilor, a decis să creeze o bibliotecă care să permită crearea unei interfețe web cu ajutorul limbajului de programare JavaScript.

Aplicație de dicție în limba română pentru iPhone și Android

Prima aplicație de dicție în limba română tocmai a fost lansată oficial și poate fi descărcată gratuit, fiind disponibilă atât pentru iPhone cât și pentru Android.