Aeroportul Timişoara este trilingv

Jan 22, 2018

Aeroportul

Aeroportul Internaţional Timişoara este singurul din ţară care are pagina de web tradusă în 3 limbi. Recent, informaţiile sunt disponibile şi în limba sârbă, pe lângă română şi engleză.

Pasagerii sârbi au astfel posibilitatea de a accesa informaţiile utile şi în limba lor maternă. Ei vor putea afla informaţiile despre plecări, sosiri, bagaje, rezervări, parcare şi multe altele de pe pagina web, la secţiunea în limba sârbă, anunță banatulazi.

Există tot mai mult interes din partea cetăţenilor sârbi de a zbura din Timişoara deoarece destinaţiile disponibile de aici sunt variate şi la preţuri accesibile. Pentru a facilita informarea acestora, precum şi a tuturor pasagerilor de origine sârbă, al cărui număr este în continuă creştere, am dorit să venim în sprijinul lor şi să le oferim posibilitatea de a accesa site-ul Aeroportului Timișoara în limba sârbă”, a explicat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Marin Gașpar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse commodo accumsan leo a ultricies. In commodo scelerisque tempus. Donec porttitor commodo molestie. Praesent imperdiet enim a magna vestibulum, at commodo ex auctor.

Articole similare selectate pentru tine