Eurowings va efectua zboruri și din Timișoara

Jan 08, 2019

Eurowings

Administrația Aeroportului Internațional “Traian Vuia” din Timișoara informează că o nouă companie aeriană low-cost va efectua zboruri din capitala Banatului.

Eurowings este o companie aeriană low-cost înfiinţată în noiembrie 1996 şi este astăzi parte a grupului Lufthansa. Din 2015 oferă zboruri low-cost pentru peste 130 de destinaţii, inclusiv zboruri intercontinentale. Scopul grupului Lufthansa este de a face din Eurowings unul dintre cele mai importante companii low-cost din Europa, scrie rgnpress.ro.

Aeroportul Timişoara este trilingv

Începând cu 3 iunie 2019, compania va opera zboruri spre şi dinspre Stuttgart (Germania) aceasta fiind doar prima destinaţie oferită de Eurowings. În prezent compania oferă zbouri directe de la Dusseldorf spre București.

Marin Gașpar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse commodo accumsan leo a ultricies. In commodo scelerisque tempus. Donec porttitor commodo molestie. Praesent imperdiet enim a magna vestibulum, at commodo ex auctor.

Articole similare selectate pentru tine

Aeroportul Timişoara este trilingv

Aeroportul Internaţional Timişoara este singurul din ţară care are pagina de web tradusă în 3 limbi. Recent, informaţiile sunt disponibile şi în limba sârbă, pe lângă română şi engleză.