Ședinta Adunării Anuale a S.L.A. Tibiscus din Uzdin

Jan 12, 2019

1.jpg

În data de 5 ianuarie 2019 a avut loc ședinta Adunării Anuale a S.L.A. Tibiscus din Uzdin, care a avut și caracter electoral, fiind ales un nou consiliu al societății.


La început președintele Vasile Barbu a expus raportul privind activitatea societății și a membrilor ei în anul 2018, iar apoi a prezentat programul pe anul 2019. Aceste două documente au fost acceptate în umanimitate, după ample dezbateri. La punctul trei al ordinei de zi a fost acceptată propunerea ca domnul Viorel Cioloca din Timișoara, un brav animator cultural și mare prieten al Uzdinului cultural, să fie propus Consiliului Local Uzdin pentru desemnarea de cetățean de onoare al Uzdinului.

2.jpg

Sediul S.L.A. Tibiscus

Componența noii conduceri a S.L.A. Tibiscus este:

Președinte: Vasile Barbu Președinte de onoare: Ionel Stoiț Vicepreședinte: Elena Maria Murgu Secretar: Claudiu Constantin Murgu Membru de onoare: Valeriu Grosu Consiliul S.L.A. Tibiscus:

Iova Spăriosu, Vidu Velici, Ioța Bulic, Marinica Frenț Bagiu, Theo Ramianț, Ana Spăriosu, Crăciun Crețu, Sima Miclea, Aorica Spăriosu, Mărioara David, Todor Oalge, Iosif Spăriosu, Iulian David, Dorel Frenț Bagiu, Iosâmel Neda, Anicica Barbu, Trifu Petroi, Mircea Lupu, Viorel Onciu.

Consiliul de control: Vasa Dolama, Adămiță Rista și Marcel Bulic.

 

Articole similare selectate pentru tine

VODICA ÎNCHINATĂ ÎNĂLȚĂRII SFINTEI CRUCI DIN UZDIN

Această capelă a fost închinată Înălțării Sfintei Cruci. Se află pe raza satului – cătunului Kotul Mik (Cotul Mic).

Uzdinenii în fața Muzeului militar din Parcul Carol, 1935

Excursie în România, 1935 - Fotografia este realizată în fața Muzeului militar din Parcul Carol, în față este mormântul Eroului necunoscut iar roată de Muzeu sunt tunuri vechi înșirate.

Simboluri istorice ale Uzdinului 2/2

În tendința de a depăși obstacolele pe care natura i le-a pus în cale, în căutare de hrană, dar și din dorința de comunicare cu semenii săi, omul a reușit, din cele mai vechi timpuri, să lege malurile râurilor, prăpastiilor și să învingă alte piedici care-I întretăiau drumul. Podurile, la început simple, cu doar câte o bârnă așezată de-a curmezișul, s-au construit mai târziu din lemn sau din alte materiale disponibile.