Antonela Mic – lumea haotică în forme și coordonate clare

Mar 01, 2019

Antonela

Volumul de debut al tinerei poete Antonele Mic – ”Kutija nepravilnog oblika” (Cutia cu formă asimetrică), promovat recent la Vârșeț de organizația Asociației Iubitorilor de Artă „VAU ARS” cuprinde aspirațiile autoarei de a da lumii haotice în care trăim forme și coordonate clare.

Versurile tinerei autoare sunt alcătuite din expresie profundă, în care se împletesc maximele vieții cu modernismul. Poezia Antonelei este un album foto poetic înfășurat în cuvinte care, prin profunzimea sensului și limbajului proaspăt, modern, figurat, sunt pur și simplu, surprinzătoare.

Antonela

Performance-ul poetic, ecranizat de Miodrag Jovičić și Nikolina Nina Babić, cu Antonela în rolul principal în regia Nikolinei Nina Babić a încercat și reușit, ca publicul, care a umplut sala până la refuz, nu doar să audă poeziile poetei Antonela Mic, ci și să le ”vadă”, să le simtă aprofunzimea și greutatea spirituală.

Antonela

Evenimentul a continuat prin marcarea celui de-al doilea an de existență și bogată activitate a Asociației de Artă ”Vau Ars” din Vârșeț.

Foto: vauars.blogspot.com; Tereza Gașpar

 

Articole similare selectate pentru tine