Iată o serie de întrebuințări practice cu Coca-Cola

Oct 23, 2015

Coca-Cola-alternative-uses-8.jpg

Oamenii care consumă băuturi răcoritoare, cum ar fi Coca-Cola, au o creștere de 48% în atac de cord și accident vascular cerebral de risc, comparativ cu persoanele care nu beau sucuri deloc sau nu le beau în fiecare zi. De asemenea, Coca Cola este foarte nocivă pentru oase prin pierderea calciului, prin înmuierea acestora și prin apariția cancerului esofagian.

Păi, dacă e dovedit că Coca-Cola nu e sănătoasă pentru organismul uman, uite că are o serie de întrebuințări practice, cum ar fi: -  Îndepărtarea petelor de grăsime de pe haine și țesături -  Îndepărtarea ruginii; metodele includ utilizarea țesăturii înmuiate în Coca-Cola, un burete sau chiar folie de aluminiu. De asemenea, slăbește șuruburile ruginite. -  Îndepărtarea petelor de sânge de la îmbrăcăminte și țesături. -  Curățarea petelor de ulei de pe podeaua garajului. -  Acidul ucide melcii. -  Curățarea tigailor arse: lăsați tigaia macerată în Coca-Cola, apoi clătiți-o. -  Curățarea unui ceainic. -  Curățarea bornelor bateriei auto prin turnarea unei cantități mici de Coca-Cola pe fiecare dintre ele. -  Curățarea motorului; distribuitorii Coca-Cola au folosit această tehnică de zeci de ani. -  Mărunțișul în Coca-Cola va strălucii; înmuiați mărunțișul vechi în Coca-Cola și ea va elimina petele. -  Curățarea mortarului, țiglei; se toarnă pe podeaua din bucătărie, se lasă timp de câteva minute, apoi se șterge. -  Îndepărtarea gumei din păr; puneți-o într-un castron mic de Coca-Cola, lăsați-o câteva minute. Guma va fi ștearsă. -  Îndepărtarea petelor de porțelan vitros. -  Aveți o piscină murdară? Adăugarea a două sticle de 2 litri de Cola curăță rugina. -  Puteți elimina   de păr la turnarea de Diet Coke peste el. -  Scoate petele de marcăre de pe covor. Aplicarea Coca-Cola, spălarea și apoi curățarea cu apă cu săpun va îndepărta petele de marcăre. -  Curăță o toaletă; se lasă puținvopseaua, apoi spălați-o și va fi curată. -  Coca-Cola și folia de aluminiu vor aduce cromului o strălucire mare. -  Benzile de vopsea de pe mobilierul din metal. Se înmoaie un prosop în Coca-Cola și puneți-l pe suprafața de vopsea.

Alexandru Vlad

 

Articole similare selectate pentru tine

Zâmbete, conștientizare și viteză!

Este binecunoscut faptul că totul se ține pe energie. Tonusul de viață, capacitatea de a acționa și de a gândi la rece este nivelul energiei libere în organism. Cum să influențezi acest nivel?

Coca-Cola, de la farmacie la Moş Crăciun

Prima reţetă Coca-Cola a fost inventată în 1885 în Columbus, Georgia, de către John Pemberton, iniţial ca un cocawine (un amestect între extractul de coca şi vin) numit Pemberton’s French Wine Coca.