Un document FBI desecretizat arată cu guvernul american știa despre vizitele extraterestre pe Terra încă din 1947

Nov 03, 2015

FBI-Releases-Documents-Proving-Aliens-Have-landed-on-Earth.jpg

Un document desecretizat, care poartă amprenta FBI, arată cu guvernul american știa despre vizitele extraterestre pe Terra încă din 1947. Este vorba despre o specie extraterestră venită dintr-o altă dimensiune spațiu-timp, care vizitează frecvent omenirea.


Documentul în cauză a fost un avertisment pe care FBI-ul îl trimitea oamenilor de știință, cadrelor militare, dar și agenților secreți cu privire extratereștrii giganți proveniți dintr-o altă dimensiune. Extratereștrii au devenit brusc interesați de tot ceea ce însemna specia umană, motiv pentru care autoritățile americane au intrat în alertă și au emis avertizarea în cauză, scrie efemeride.ro.

Chiar dacă pare de-a dreptul șocant, se pare că americanii s-au și întâlnit și au comunicat cu această specie de extratereștri pentru că se oferă numeroase detalii impresionante. Străinii veniți dintr-o dimensiune necunoscută nouă nu dețin formă fizică și sunt creați dintr-un alt tip de materie. Ei devin vizibili odată cu vibrațiile planetei și posedă o inteligență ieșită din comun.

fbi1.jpg

Nivelul lor tehnologic este infinit peste al nostru, posedă nave spațiale capabile să dispară fără urmă. Aceste nave sunt comandate de la distanță și în acest fel nu au nevoie de echipaj. Extratereștrii folosesc un sistem de radar care le permite să capteze locurile de trecere de la o dimensiune la alta.

Din punct de vedere ezoteric, regiunea din care provin face parte din planul astral și este cunoscută sub numele de Loka sau Talas. Nu se poate preciza cu exactitate dacă ei trăiesc pe o planetă precum a noastră, dar dețin un loc pe care îl numesc casă.

Mai mult de atât, oficialii americani care au întocmit documentul, care a purtat marca top secret pentru mai bine de 50 de ani, au subliniat faptul că aceste entități spirituale pot să trăiască mii de ani și scopul lor este să influențeze dezvoltarea omenirii prin diverse societăți secrete. Nu s-a specificat faptul dacă străinii misterioşi doresc propagarea binelui pe Terra sau sunt ostili, dar după cum se poate trage concluzia, dacă provin dintr-o dimensiune superioară nouă este posibil ca gândurile lor să fie curate.

fbi2.jpg

Aceste informații oferite de către FBI sunt de-a dreptul uimitoare pentru că certifică pentru încă o dată faptul că extratereștrii sunt printre noi, iar guvernele lumii ascund informații prețioase cu privire la originea și existența acestora.

 

Articole similare selectate pentru tine

Hoover, omul care cunoștea secretele tuturor americanilor

Edgar Hoover, una dintre figurile emblematice ale FBI, este personajul principal al unei cărţi-document, apărute în SUA ”J. Edgar Hoover - Încălcarea legii în numele legii”, autor fiind jurnalistul publicaţiei americane New York Times, Tim Weiner. În decursul a jumătate de secol, Hoover a fost şeful de necontestat al FBI, serviciul federal de care se temea până şi Casă Albă.