Nicu Covaci: Strada nu va produce schimbări esențiale în România

Nov 13, 2015

nicu covaci.jpg

Teoriile conspirației cu privire la incendiul de la clubul Colectiv sunt din ce în ce mai prezente în mediul online, iar aceste teorii sunt susținute de personalități marcante ale societății românești. Prezent săptămâna trecută la emisiunea lui Măruță, Nicu Covaci a făcut o serie de declarații halucinante referitoare la incendiul de la Colectiv și la modul în care consideră că au fost manipulați tinerii care au protestat în Piața Universității.


În primul rând celebrul component al formației Phoenix a declarat că nu a aparticipat la protestele din Piața Universității pentru că este conștient de faptul că protestatarii nu vor schimba nimic și că schimbările se fac de fapt în altă parte. Acesta a mai declarat că protestatarii sunt “ușor păcăliți” și că este convins că incendiul din colectiv a fost pregătit. “Știu și eu cum arde un burete”  a declarat Nicu Covaci care sugerează că incendiul a fost pus de o mână criminală care a avut rolul de a manipula opinia publică.

Acesta a mai susținut că reacția “spontană și firească” a celor care au ieșit în stradă nu va produce o schimbare esențială în România pentru că nu vor fi lăsați. El a susținut că toate deciziile referitoare la România se iau în afara țării și că are o viziune de ansamblu asupra modului în care se iau aceste decizii referitoare la România.  Toate schimbările politice din România vor fi făcute în interesul altora și nu a poporului român din punctu de vedere a lui Nicu Covaci.

https://www.youtube.com/watch?v=KmFmf9JS8zU

Teoriile conspirației referitoare la incendiul de la clubul Colectiv au fost lansate pentru prima dată în spațiul public de cunoscutul jurnalist de investigații George Roncea care a  supus dezbaterii publice o serie de poze și filmulețe din clubul Colectiv despre care a asuținut că prezintă mari semne de întrebare.

Principalele semne de întebare ale celor care susțin aceste teorii se referă la modul rapid (mai puțin 30 de secunde) în care buretele de pe un stâlp și tot tavanul clubului Colectiv a luat foc.

Susținerea acestor teorii de către personalități ale vieții publice românești nu face decât să pună paie pe foc în cazul groaznicei tragedii de la Colectiv urmare a căreia și-au pierdut viața, până în prezent, 55 de români.

Sursa: blastingnews.com

 

Articole similare selectate pentru tine