S-a lansat primul router din România cu ecran tactil

Nov 27, 2015

t11.jpg

TP-Link, producătorul chinez de echipamente de reţea, a lansat primul router cu ecran tactil din România, Touch P5, ce permite configurarea şi administrarea reţelelor Wi-Wi din locuinţă, oferind viteze de transfer combinate de până la 1900Mbps, cu ajutorul procesorului Broadcom de 1GHz.

‘TP-Link a avut premiere notabile în anul 2015, printre care se numără OnHub, primul router Wi-Fi realizat în parteneriat cu Google, Touch P5, primul router cu ecran tactil din România, şi TL-WR841N, primul produs localizat complet în limba română, compania marcând al 14-lea trimestru consecutiv de creştere în dezvoltarea reţelei WLAN (Wireless Local Area Network)’, a declarat Hermes Song, general manager TP-Link România, scrie onlinereport.ro. ‘Acest router foloseşte o tehnologie Wireless AC, de tip beamforming, folosită pentru utilizarea jocurilor şi a fişierelor multimedia, precum şi la optimizarea transportului de date între router şi dispozitivele care sunt conectate la el, ecranul tactil de 4,3′ permiţând că reţeaua să fie configurată foarte uşor’, a declarat Dragoş Juracă, agent de vânzări TP-Link România.

t3.jpg

Routerul AC1900 Touch P5 are trei antene externe ce asigură o acoperire wireless extinsă şi un semnal puternic, eliminând zonele fără semnal şi asigurând conectarea unei game variate de dispozitive din locuinţa. Echipamentul dispune de patru porturi Ethernet Gigabit pentru conectarea prin fir a PC-urilor, televizoarelor smart şi consolelor de joc, dar şi două porturi USB, din care unul 3.0, pentru partajarea de 10 ori mai rapidă a datelor, comparativ cu standardul USB 2.0. TP-Link este un producător global de echipamente de reţea pentru clienţi SOHO (Small Office/Home Office) şi IMM-uri şi lider mondial pe segmentul WLAN şi CPE în bandă largă. TP-Link este prezentă în România din 2007 prin Network One Distribution, Royal Computer şi ABC Data, iar din 2013 printr-un birou de reprezentare la Bucureşti.

 

Articole similare selectate pentru tine