Viața… după pragul morții

Nov 30, 2015

life_after_death2.jpg

Probabil cea mai tulburătoare întrebare pe care ne-am pus-o vreodată are legatură cu ce se va întâmpla cu noi după momentul morții… Ne neantizăm? Ajungem într-un alt plan? Există rai și iad?

Cei mai mulți au căutat răspunsul în mesajul unor religii. Alții au refuzat să le dea credit… Astăzi, știința vine cu argumente dintre cele mai serioase care ne spun că viața continuă, că moartea nu este sfârșitul… Numeroși specialiști au investigat mii de cazuri de moarte clinică iar concluzia lor este clară: viața continuă!

life_after_death1.jpg

Domnul prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, de profesie neurolog, om de știință cunoscut în România, și nu numai, în emisia lui Daniel Roxin vorbește despre cercetările de graniță care ne vorbesc despre VIAȚA… DUPĂ PRAGUL MORȚII.

Daniel Roxin

https://www.youtube.com/watch?v=PP-wnwVPjK0

 

Articole similare selectate pentru tine

Robert Lanza - moartea este doar o iluzie!

În privinţa morţii şi a vieţii veşnice, savanţii sunt de obicei foarte sceptici. Ştiinţa nu aducea până acum nicio dovadă care să fie în favoarea unei forme de existenţă după distrugerea trupului nostru. Fizica cuantică schimbă această perspectivă, crede un medic american, care are o nouă teorie despre univers şi despre viaţă.