Tratament uimitor pentru durerile articulare și de spate: folia de aluminiu

Dec 23, 2015

folie_aluminiu.jpg

Acest tratament este simplu și îți va calma durerile în câteva zile. Dar totuși cum poate să aibă un asemenea impact acest tratament simplu și oarecum diferit pentru unele ameliorarea durerii? La urma urmei, ce ai de pierdut așa că pune mâna și caută folia de aluminiu care te va scăpa de diferite tipuri de durere, cum ar fi durerea de spate, umeri, gât, genunchi și călcâie.


Folia nu este doar pentru gătit alimente, tratează, de asemenea, și durerea. Și acest lucru nu este cu nimic nou. Utilizarea de folie de aluminiu pentru a calma durerea apare în cărțile lui Wilhelm Reich, doctor, psihiatru, și om de știință asociat al lui Sigmund Freud. Dar care este sensul acestui tratament și de ce funcționează? Există unele teorii, cum ar fi cea a omului de știință rus A.V. Skvortsov, potrivit cărui corpul uman este un nucleu de celule care interacționează direct cu campul magnetic al Pământului, și prin punerea foliei de aluminiu în zona afectată, s-ar stopa circuitul acestei interacțiuni. O altă explicație este că aluminiul produce căldura și această căldură ar fi benefică pentru a trata durerea. Înfășurați zona în care simțiți durere, cu o folie de aluminiu. Trebuie să fie o parte a corpului suficient de largă pentru a acoperi întreaga zonă afectată. Partea lucioasă a hârtiei este în contact cu partea dureroasă. Dacă este necesar, utilizați banda adezivă pentru a ajuta la menținerea foliei de aluminiu. Ideal este să faci tratamentul înainte de culcare pentru că aluminiul trebuie să rămână în contact cu zona inflamată timp de aproximativ 10 sau 12 de ore. Fă tratamentul timp de 12 zile.

29-580x400.jpg

Apoi așteaptă două săptămâni și repetă, dacă este necesar. Așadar, ia o bucat de folie de aluminiu, pune-o pe locul dureros și leag-o cu un bandaj. Folia de aluminiu se folosește pentru a trata diferite tipuri de durere, inclusiv dureri la nivelul gâtului, spatelui, brațelor, picioarelor, articulațiilor, sciatica, artrita reumatoidă și în cazul depozitelor de sare. De asemenea, poate fi utilizată si in tratamentul gutei și în cazul cicatricilor postchirurgicale. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei o bucată de folie de aluminiu și să o aplici pe cicatrice sau, în cazul gutei, să îți învelești degetul mare cu folie și să o fixezi cu un bandaj. Vindecătorii din China recomandă ca acest tratament să dureze aproximativ 10-12 ore.

Pune o bucată de folie de aluminiu deasupra locului inflamat și ține-o peste noapte. Se face o pauză de 1-2 săptămâni și se repetă tratamentul dacă este necesar. Folia de alumiu te poate ajuta să scapi de răceală – înfășoară-ți picioarele cu 5-7 straturi de folie de aluminiu și pune o bucată de hârtie sau material textil din bumbac între fiecare strat. Ține compresat timp de o oră. Acest tratament se repetă de trei ori cu pause între de două ore. La unele persoane, durerea dispare repede, folia dovedind un efect anti-inflamator puternic.

Sursa: likenews.ro

 

Articole similare selectate pentru tine