Banii vor dispărea în următorii ani

Jan 24, 2016

holding-money.jpg

Germania face un anunţ uluitor. Şeful Deutsche Bank spune că totul se va întâmpla extrem de rapid. Banii vor dispărea în următorul deceniu, deoarece sunt "scumpi şi ineficienţi", este previziunea directorului general al Deutsche Bank, cea mai mare bancă germană.


"Cred că, în 10 ani, banii (cash - n.r.) nu vor mai exista. Nu este nevoie de ei, sunt foarte ineficienţi şi scumpi", a declarat John Cryan într-o conferinţă privind tehnologiile financiare (fintech), în timpul întâlnirii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos. Deutsche Bank a raportat, miercuri, o pierdere de 6,7 miliarde de euro pentru anul 2015, cea mai mare din istoria grupului. Cu active de peste 1.700 de miliarde de euro, Deutsche este a doua mare bancă din zona euro după active, devansată doar de gigantul francez BNR Paribas, cu active de 2.145 miliarde de euro.

Sursa: stiripesurse.ro

 

Articole similare selectate pentru tine

Vineri dimineaţă, Skynet s-a născut!

Omenirea traversează o perioadă în care pare că mizează din ce în ce mai mult pe tehnologie: telefoanele au devenit nişte asistenţi personali indispensabili, automobilele aspiră la autonomie, casele sau eletrocasnicele, ca să nu mai vorbesc de computere, au propria viaţă, care se intersectează, eufemistic vorbind, din ce în ce mai rar cu cea a stăpânului.