Arme tăcute pentru un război liniștit

Feb 20, 2016

180914_articol.jpg

Lumea trăiește într-o dictatură perfectă cu aparențe de democrație. Cine pe cine domină? Este o problemă majoră cu care se confruntă omenirea. Vă prezentăm câteva dintre principiile dominării pe care le aplică oamenii din umbră care conduc lumea, Maeștrii Lumii.


Sfârșitul justifică mijloacele. Cel puternic îl domină pe cel slab. Cel puternic este prădătorul, iar cel slab, prada. Eliminarea celor slabi este conformă cu legea selecției naturale.

Viața tuturor persoanelor nu are aceeași valoare. Cei care au o valoare negativă trebuie eliminați pentru interesul celor superiori. Popoarele sunt prin natura lor ignorante și stupide. Lumea trebuie condusă de o elită iluminată.

Scriitorul George Orwell afirma că omul este prin natura sa laș, nu suportă adevărul, este violent, egoist. Dat fiind aceste trăsături, s-au născut, în multe părți din lume, dictaturile. Puterea, de regulă, se manifestă nu asupra materiei ci asupra semenilor. Puterea trebuie să distrugă în bucăți sufletul și să-l remodeleze la nivelul unui sclav.

Maeștrii Lumii folosesc tehnici și strategii pentru manipularea maselor. În primul rând, media va prezenta știri nesemnificative, de scandal, care să distragă atenția de la deciziile economice și sociale. Este o strategie a diversiunii prin care masele nu mai au acces la știrile cu adevărat importante, în existența lor.

Vă prezentăm un pasaj dintr-un document numit Arme tăcute pentru un război liniștit, care aparține elitei mondiale.

Păstrați atenția publicului departe de adevăratele probleme sociale. Captivați-i cu probleme care nu sunt cu adevărat reale. Țineți publicul ocupat, ocupat, să nu aibă timp să gândească.

O altă strategie de manipulare se numește problemă-reacție-soluție. Strategia este una simplă. Se lansează o problemă. Sunt incitate masele la violență, demonstrații, atentate și în final, se introduc legi care îngrădesc drepturile omului, acestea fiind necesare securității naționale.

O altă strategie este cea numită în degrade. Pe o perioadă de câțiva ani, se impune o reformă antisocială. Aceste măsuri, creșteri de taxe, impozite, șomaj, se iau etapă cu etapă, astfel încât să existe sentimentul că mâine va fi mai bine.

O altă tehnică de manipulare este de a transmite un mesaj emoțional, care va distruge reflexia și raționalul. Încurajarea mediocrității este o strategie care a prins foarte bine la copii și tineri. A fi cool înseamnă a fi vulgar, agresiv, libertin.

Inducerea sentimentului că ne merităm soarta, că suntem singurii vinovați de ceea ce ni se întâmplă este o strategie care a prins foarte bine la populație. Sistemul nu are nicio vină față de ceea ce ni se întâmplă.

Accesul la informațiile privind noile descoperiri ale științei este rezervat pentru elite. Cu greu, noi, ceilalți, aflăm aceste informații, de multe ori la o perioadă de câțiva ani de la descoperire. Elitele finanțează proiectele mondiale, iar rezultatele sunt pentru interesele lor.

Sursa: efemeride.ro

 

Articole similare selectate pentru tine