Overcome – proiect ce vizează eliminarea fobiei de eșec

May 03, 2016

overcome.jpg

Un proiect ce vizează dezvoltarea tinerelor generații va fi derulat la Timișoara. Este vorba de Overcome FEAR, care se va desfășura pe parcursul acestui an și în Austria, Olanda, Serbia și Ucraina.


Programul își propune dezvoltareea relațiilor dintre comunități, prin împărtășirea experiențelor intergeneraționale și interculturale autentice, relatează  ziuadevest.ro.

În cadrul programului, tinerii vor fi ajutați să își depășească temerile și să treacă peste obstacolele care îi împiedică să se dezvolte. Potrivit organizatorilor, tematica proiectului este legată de faptul că cei mai mulți dintre tineri au dezvoltat în timp o fobie de eșec, greșeală, insucces, lucruri naturale în dezvoltarea viitorului fiecărei persoane. O primă conferință va fi organizată în data de 21.05.2016, la Sala Vieneză din Timișoara.

Vor participa nume sonore din cultura colectivă globală, europeană și locală. Evenimentul va  fi organizat de Overcome Global, cu suportul Fundației Balul Vienez din Timișoara și a Asociației BEST Timișoara. Potrivit organizatorilor, în cadrul acțiunii vor lua cuvântul nume sonore din cultura colectivă globală și europeană: Nick Vujicic, Robbie Stokes jr., John Heath, Corneliu Vaida, Rajesh Mișca, Roxana Ciuhulescu, Valeriu Sepi, Adrian Bădescu, Gabriel Toth, Nicu Falcoi, Bogdan Budai, Daniela Bostan, Cristian Octav Jurcoane, Ioana Selner, Răzvan Munteanu, Ionuț Cucu, Theodor Rădulescu, Sorin Szucsik și Roxana Păduraru.

Organizatorii sunt de părere că evenimentul este unul important pentru tineri, întrucât pentru a putea dezvolta o societate civilă de succes, este nevoie de autenticitate și o relație intergenerațională și internațională, strânsă. Biletele pot fi găsite pe www.eventim.ro, iar prețul variază între 170 și 260 RON. Detalii mai pot fi găsite  pe https://www.facebook.com/overcomeglobal/ și pe http://overcome.global/

 

Articole similare selectate pentru tine