ANUNŢ

May 12, 2016

klavir-muzika-dzez-jazz_660x330.jpg

Festivalul de Romanţe şi Cântece de Pahar aflat la cea de-a V-a ediţie, va avea loc pe data de 19 iunie 2016 la Centrul Cultural din Zrenianin.


Preselecţiile pentru festival vor avea loc pe data de 15 mai la Ecica şi 22 mai la Coştei, dată la care vor avea loc şi preselecţiile pentru Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina.

 

Articole similare selectate pentru tine

Zrenianinul - cel mai bun oraş din Europa de Sud-Est

Premiul special ,,Biznis partner 2016” menit celei mai bune autoguvernări locale din Serbia și Europa de Sud-Est a fost acordat Municipiului Zrenianin, prestigioasa distincție fiind primită de către primarul Čedomir Janjić la ceremonia festivă organizată pe 8 iunie la hotelul „Metropol Pallace” din Belgrad.

Vera Renczi, adevărata Văduvă Neagră

Unul dintre cei mai groaznici criminali, nu a fost un bărbat, a fost o femeie de origine româno-maghiară, Vera Renczi, născută aparent la Bucureşti în anul 1903 şi era copilul unei românce şi a unui afacerist maghiar. Vera a trăit în capitală până la vârsta de 13 ani când mama ei moare iar tata decide să o ducă la moşia sa din Becicherec (azi Zrenianin), oras aflat în Serbia.

Sunete fermecătoare într-o ambianţă mirifică

În farmecul serii primei duminici de vară, 26 iunie, Centrul de Cultură din Zrenianin a găzduit ediţia a V-a a Festivalului Internaţional de Romanţe şi Cântece de Pahar.