Ghost Hunters International în Cetatea Petrovaradin

Oct 18, 2016

241243-ghost-hunters.jpg

Emisiunea "Ghost Hunters International", extrem de populară în America, care se ocupă studios cu cercetarea fenomenelor paranormale, într-o  cercetare a abordat, nici mai mult nici mai puțin decât – despre spiritele din Cetatea Petrovaradin (Novi Sad).


Echipa acestui program popular, alcătuită din profesioniști,  anchetează și cercetează locuri din întreaga lume (case, casteluri, poduri...) care ar fi, aparent, bântuite de fantome.  Cu ajutorul aparatelor sofisticate și apoi prin analiză minuțioasă, ei încearcă să ”descopre” lucruri paranormale, adică prezența entităților din lumea cealaltă.

Astfel, într-una din aventurile lor au vizitat și Cetatea Petrovaradin din Novi Sad, un loc, după spusele multor, bântuit de le soldaților uciși cu mult timp în urmă, episodul fiind denumit sugestiv "Army of the Dead". spirite Episodul îl puteți urmări în întregime.

https://www.youtube.com/watch?v=cX9_mxinCQY

 

Articole similare selectate pentru tine

Exit - deschidere spectaculoasă

Festivalul Exit care se ţine la Cetatea Petrovaradinului al 18-lea an consecutiv, joi seară a avut cea mai spectaculoasă deschidere până acum, datorită focurilor de artifici.