Șapte etape ale vieții umane

Oct 24, 2016

astrology-predictions-in-pitampura1-1000x486.jpg

Inițiatorul astrologiei din fosta Iugoslavie, Mile Dupor, credea că viața este împărțită în șapte cicluri, acest lucru explicându-l prin faptul că viața este condusă de ciclurile planetelor, în primul rând a Soarelui și Lunii.


Știința a stabilit deja confirmarea lui Hipocrat, după care celulele omului în totalitate se revizuiesc la fiecare șapte ani, iar etapele săptămânale se pot observa la mai multe fenomene între ființele vii și astrologic pot fi vizualizate prin cele șapte cicluri de viață, scrie vesti-online.com.

Primul ciclu, care durează de la naștere și până la împlinirea a șapte ani este caracteristic prin eliberarea energiei copilului. Capul și ochii sunt mari (Soarele și Luna), bucurie, începutul școlii și această etapă se încheie cu respingerea dinților de lapte.

Până la vârsta de 14 ani omul are neliniștea maimuței, imitează, este curios, se joacă, are starea de spirit ludic și toate aceste caracteristici sunt influențate de Mercur. Până la vârsta de 21 de ani corpul uman se dezvoltă, apare pubertatea, melancolia, dragostea, adică apar toate fenomenele strâns legate de Venus.

Până la 28 de ani se exprimă tinerețea, se dezvoltă mușchii. În această perioadă  omul devine argumentativ, combativ, gata de luptă. Excentricitatea prezintă aceleași caracteristici de bază care aparțin lui Marte. Până la vârsta de 35 de ani omul își crează familia, naște copii. În această perioadă este torturat de dileme și agitații, ca urmare a nereglementării și aceste caracteristici sunt asociate cu instabilitatea asteroizilor. Până la 42 de ani este perioada de ascensiune, de succes și calm care corespunde simbolismului lui Jupiter.

Până la 49 de ani maturitatea se termină, talentele și capacitățile deja s-au manifestat. Omul și-a determinar calea și devine tot mai conservator și liniștit. Fața lui preia culoarea pământului, mișcările sunt mai lente și încep bolile cronice. Acestea corespund cu comportamentul lui Saturn. După aceste cicluri, viață se reduce la vegetare și întoarcerea înapoi la senilitate.

 

 

Articole similare selectate pentru tine