Spielberg realizează un documentar în zona lacului Baikal

Mar 13, 2017

baikala_rsz_800.jpg

Steven Spielberg va realiza un documentar despre misterioasele evenimente care s-au produs în zona lacului Baikal, care este un lac cu apă dulce și cel mai adânc din lume.


Interesul lui Spielberg este datorat faptului că în ultimele decenii s-au petrecut multe fenomene extraterestre. Ziarele rusești au relatat că Spielber s-a deplasat în luna mai 2016 la celebru lac, pentru a se documenta. Filmul se va numi Profunzime 211, scrie efemeride.

Zona lacului Baikal este renumită și pentru faptul că se înregistrează cele mai mari temperaturi din Siberia. Lacul conține 1/5 din apa dulce a planetei și are o vechime de 25 milioane de ani.

Specialiștii susțin că este cel mai vechi lac terestru. Primele relatări despre fenomene extraterestre s-au petrecut în anul 1977, atunci când un submersibil, la bordul căruia se aflau două persoane a atins o profunzime de 1200 de metri.

Submersibilul a fost lovit de două lumini puternice, din părțile laterale. Acest fenomen a durat câteva minute, după care s-a lăsat întunericul. Cei doi nu au înțeles ceea ce s-a întâmplat.

În anul 1982, s-a petrecut o întâmplare cu un puternic impact emoțional. La o profunzime de 50 de metri, șapte scafandri militari au întâlnit un umanoid, îmbrăcat într-un combinezon argintiu, iar pe cap purta o cască.

Umanoidul avea o lungime de peste trei metri. Costumul său nu era dotat cu aparatura necesară scufundării.

Cei șapte scafandri s-au trezit pe malul lacului, având probleme mari de decompresie. În urma acestei întâmplări, trei dintre scafandri au murit. Supravieţuitorii au declarat că umanoidul semăna cu desenele realizate pe piatră, descoperite în apropierea lacului.

Scafandrii nu au reușit să explice ce s-a întâmplat în adâncul lacului și nici cum au ajuns pe malul lacului.

Locuitorii din apropierea lacului au declarat că apariția OZN-urilor este destul de frecventă. Cu siguranță, Spielberg are subiecte pentru documentarul său.

 

Articole similare selectate pentru tine